Hogy mondhatott ilyet? Tényleg szar anya vagyok?
mindig is 2 gyereket akartunk, kis különbséggel. 2,5 év különbséggel meg is születtek, minden a "tervek szerint" alakult.
Fiunk egy áldott jó gyerek. A mai napig nincs vele túl nagy probléma.
A húga ellenben születése óta többemberes. Iszonyú sokat sír, akaratos, makacs. Most a dackorszak közepén jár. Nincs egy átaludt éjszakája, 3x kel átlagban.
Novemberig férjem reggeltől estig dolgozott, így majdnemcsak teljesen enyém volt minden gyerekkel kapcsolatos dolog. Én éjszakáztam, én hallgattam a hisztit, Én voltam velük egész nap.
Novemberben férjem munkát váltott én pedig elkezdtem dolgozni.
Mostmár felesbe megy minden. Ő hordja az oviba őket, ha betegek is felesbe maradunk otthon. Háztartást is felesbe visszük.
Viszont én ott tartok, hogy a kicsitől olyan szinten ki tudok készülni már, hogy na.
2,5éve csak gyűlik bennem, hogy minden nap megy a hiszti ok nélkül órákig. Mostmár nem bírom. Kiakadok ahogy elkezd hisztizni. És minden délutánra jut 1óra belőle minimum.
Tegnap férjem hozzávágta a fejemhez, hogy nem is szeretem a lányunkat, mert 1pillanat alatt ki tudok készülni tőle.
Mégis mit csináljak? Tényleg ennyire szar anya vagyok?
Te is azt írod a dackorszak közepén jár. A nagyobb túlságosan “elkényeztetett “ téged azzal, hogy áldott jó gyerek ahogy írod.
A gyerekek nem egyformák még akkor sem ha testvérek.
Több türelem kell
"Tegnap férjem hozzávágta a fejemhez, hogy nem is szeretem a lányunkat, mert 1pillanat alatt ki tudok készülni tőle."
Nincs amúgy igaza?
Tényleg úgy jön le, a fiad a tökély neked, lehet a lányod érzi, és csakazértis így viselkedik, hogy felhívja magára a figyelmet.
De nem akarok ítélkezni, ez csak egy lehetőség, és ne vedd támadásnak, igazából ez a "legegyszerűbb" változat.
Van más is.
Azok alapján, amiket kommentben írtál, én elvinném szakemberhez.
Szenzorérzékenységtől kezdve nagyon sokminden lehet a háttérben (tudom, mert benne vagyunk...)
Nem írtad, mennyi idősek a gyerekek.
Nekem 3 van, az első szintén "bemutatódarab" gyerek volt (most kamasz, több gond van vele, mint kiskorában, de legalább jól tanul), a középső olyan közepes (ezek a megrögzöttségek, megszokások, rituálék befigyeltek, néha még most is), a kicsi meg... Hát, igen. Ő volt az, akit 5 percre nem tudtam lerakni, rosszalvó volt, rengeteget sírt... Aztán kiderültek dolgok, nincs minden rendben, de még mindig nem értünk a végére.
Ha lehet ilyet mondani, nálam:
1. Gyerek: Easy (kezdő anyukáknak)
2. Gyerek: Medium (közepes, haladó szint)
3. Gyerek: Hard (nehéz, gyakorlottaknak való, erős idegrendszerrel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!