Mikor mondta ki a lányotok azt hogy anya? 1 évesen apás vagy anyás volt? Utána hogy alakult, apás anyás maradt? Váltakozva volt esetleg?
Figyelt kérdés
máj. 9. 21:03
1/9 anonim válasza:
10 ónaposan az első szava az apa volt.
Kb 2évesen mondta először, hogy anya. Most 2.5 éves, a mai napig anyás
2/9 anonim válasza:
Jól megváratott, 3,5 volt.
1 évesen full apás volt, az apát 2 évesen mondta.
3/9 anonim válasza:
3 évesen. Akkor szólalt meg. Első szavai az anya és a lámpa voltak.
4/9 anonim válasza:
3as vagyok. Egyformán volt anyás és apás. Ma is (8 éves).
5/9 anonim válasza:
14 hós
Az apa szót mondja az anyát még nem
Apás nagyon
Fiú
6/9 anonim válasza:
Valamikor egy éves kora után mondta ki .
Ameddig én vagyok vele addig rajtam log, nem mozdul mellolem egész nap, amikor haza jön az apja róla nem mászik le egész este .
Szóval ő anyás is apas is.
7/9 anonim válasza:
10 hónapos volt, addig "ete " voltam, az apát már mondta. Imádja az apját, de mindig anyás volt, sosem volt más korszak, 4,5 éves most, fiú.
8/9 anonim válasza:
16 hónaposan, az apát 14 kb. 1 évesen se apás se anyás nem volt igazán. Mindkettőnkért rajongott.
9/9 anonim válasza:
Kb. 14-15 hónapos volt, akkor már ,,nyanyá"-nak hívott. Az apát akkor már rég mondta, olyan 11 hós kora óta. Mindig is anyás volt, most kezd jobban nyitni az apja felé, 3 éves, lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!