Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire ciki egy testvérpárna...

Mennyire ciki egy testvérpárnak az András és az Endre nevet adni?

Figyelt kérdés

Nem az a kérdés neked mennyire tetszik ez a két név!

Az a kérdés, hogy mennyire ciki az, hogy ez a két név tulajdonképp ugyanannak a névnek a 2 változata. Nem ikreknek, sima testvéreknek. Eléggé különböznek ahhoz, hogy ne érezzék úgy, hogy ugyanazt a nevet kapták?

Kicsit mintha Dóra és Dorina vagy Zsóka és Eliza vagy Anna és Panni vagy István és Stefán lenne a két gyerek. Szerintem értitek.

máj. 7. 11:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnám így.

(Mindkettő jól hangzik, normális nevek, de engem zavarna, hogy ugyanaz a név, csak más alakváltozat.)

A Bandizást oké, hogy nem akarod, de nemzetközi változata meg mindkettőnek Andrew.

máj. 7. 21:16
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

#21 Én se fordítom le a külföldiek nevét magyarra, amikor külföldiekkel beszélek, ők se fordítsák le a mi nevünket közben, ha mi nem kérjük. Egy olyan betű sincs bennük, amit ne lehetne kiejteni pl. angolul. Szóval ez az érv nettó hülyeség.

Szerintem mindkettő normális név, a hangzásuk csak kicsit hasonlít. Nem ciki.

máj. 9. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!