Mennyire ciki egy testvérpárnak az András és az Endre nevet adni?
Nem az a kérdés neked mennyire tetszik ez a két név!
Az a kérdés, hogy mennyire ciki az, hogy ez a két név tulajdonképp ugyanannak a névnek a 2 változata. Nem ikreknek, sima testvéreknek. Eléggé különböznek ahhoz, hogy ne érezzék úgy, hogy ugyanazt a nevet kapták?
Kicsit mintha Dóra és Dorina vagy Zsóka és Eliza vagy Anna és Panni vagy István és Stefán lenne a két gyerek. Szerintem értitek.
Úú én egyiket se hívnám Bandinak, az teljesen biztos, ráz tőle a hideg is.
(Egyébként én Endrére még nem is hallottam azt, hogy Bandi)
Nem ciki, mivel 1.sok név ugyanannak a névnek a módosulata, olyan is amiről nem tudják sokan.2.Nem hasonlók.
Én az Endrét azért nem adnám mert nem tetszik, de vállaható a 2 név együtt.
Én Andrisnak és Endinek becézném őket a Bandi kb.az egyik legcikibb férfi becenév.
Bocsánat az offért, de én azt hittem, hogy ez két külön név? Melyik név két külön változata?
Egyébként valószínűleg senki nem akadna fenn ezen a "problémán" :) Én adnám őket a gyerekeimnek.
Engem zavarna.🤷♀️
Szép nevek amúgy, de az Endre jobban tetszik.
Más nem jöhet szóba? Miért pont ezeket választottátok?
Sosem értettem miért kell, hogy a tesók nevei passzoljanak vagy miért fontos mennyire illenek össze? Együtt fognak oviba, iskolába,csajozni, állásinterjúra járni?
Könyörgöm 2 külön emberről van szó. A lényeg ne teljesen ugyanaz legyen a nevük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!