Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ajánlanátok érzelem tanító...

Ajánlanátok érzelem tanító könyveket?

Figyelt kérdés

1,5 éves gyermeknek. :)

Bocsi a megfogalmazásért, szebb szavakkal nem engedi ki a kérdést. :)

2024. máj. 6. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
25%

Ugye nem kérdezed komolyan?

A legnagyobb érzelmi tanító te kellene, hogy legyél. Neked kellene tartalmaznia őt, mikor bármit is el kezd érezni.

2024. máj. 6. 13:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Vannak ilyen könyvek, amikkel a gyermek könnyebben megérti meséken keresztül az érzelmeit. Természetesen én is segítem Őt, a könyv csak plusz lenne.
2024. máj. 6. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

másfél évesen a könyvön keresztül jobban megérti az érzelmeit?... még ÉVEKIG

tőletek, rajtatok keresztül fog érzelmeket "tanulni". akármit olvashatsz neki, akkor is abból tanul, amit tőled, tőletek hall és lát.

2024. máj. 6. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Gaston érzelmei. Autista lányomnál használtam.
2024. máj. 6. 14:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2024. máj. 6. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Gaston nem rossz, bár nem is jó, mert vannak benne hibák, de a célnak megfelel.
2024. máj. 6. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hirtelenharagu Hugo is eleg jo, merges duhos ovodasnal. 1,5 eves nagyon kicsi, 3 ev alatt sztem nem erti meg ezeket a konyveket.
2024. máj. 6. 15:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyerekkönyv, de nekem sokat segített, hogy saját magamat fejlesztettem ezen a téren. (Konkrétan a HealthyGamer youtube csatornán kerestem számomra releváns videókat, de sok más lehetőség is van.)
2024. máj. 6. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!