Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit éreznél, ha a felnőtt...

Mit éreznél, ha a felnőtt lányod nem köszöntene fel anyák napján?

Figyelt kérdés

26 éves nő, külföldön él a saját családjával (férj, két kisgyerek). Jóban vagytok, nincs semmi konfliktus köztetek, viszont nem túl bizalmas a viszonyotok. Ritkán beszéltek (kb havi egyszer) és még ritkábban találkoztok.

Nem ír, nem hív fel anyák napján. Mit gondolnál, mit éreznél?

máj. 5. 13:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Nekem még csak 8 és 10 évesek a gyerekeim, de eddig is telibe szrtam ezt a napot, úgyhogy semmit nem szólnék
máj. 5. 14:41
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem ma van náluk anyák napja, de már évek óta ott él, és eddig mindig a magyarországi anyák napján köszöntött fel, reggelente.
máj. 5. 14:44
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

azt hogy elfelejtete ha külföldön él .

mi is külföldön élünk de gyerekeim ma köszöntötek fel magyar anyáknapján . én meg felhivtam korán reggel anyukåmat ės felköszöntötem mielött elfelejtem ő magyarorszågon él.

máj. 5. 15:21
 14/18 anonim ***** válasza:
62%

“Joban vagytok, nem tul bizalmas a viszony, havi egyszer beszeltek”

Hat akivel en joban vagyok, tobbszor beszelek mint havi 1. Akivel nem bizalmas a viszonyom, azzal tenyleg havi 1x beszelek.

máj. 5. 15:51
 15/18 anonim ***** válasza:
87%
Kisgyereke is évek óta van?
máj. 5. 16:04
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Én minden héten beszélek kb 2szer anyámmal mégse köszöntöm fel...nem érdekel minket az ilyen.
máj. 5. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ha olyan anyám lenne, mint a kérdező, meg néhány válaszoló, én is elfelejteném felköszönteni😂

Mondjuk, most, hogy mondom, pont olyan van. Egész gyerekkoromban azt hallgattam, az ajándék nem kötelező, csak adható, bezzeg ő mindig kiköveteli magának.

Ez csak 1 nap.

2 lehetőség van.

A, Elfelejtette(ez a valószínűbb). Most erre hogy lehet haragudni? Nincs olyan ember, aki sose felejt el semmit. Főleg, ha náluk nem is ma van. Tesóméknál se. Nyilván tőlem tudja, de ahol nem erről szól minden, mert nem most van, ott elég könnyű elfelejteni.

B, Direkt nem köszönt fel. Akkor meg elgondolkodnék, mit b@sztam.el.

Szóval mindkeét esetben gáz hisztizni. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy jogos lenne.

máj. 5. 19:02
 18/18 anonim ***** válasza:
65%

Azt gondolnám, hogy elfelejtette mert ezer dolga van. Na bumm. És akkor mi van? Ha úgy gondolod jó a kapcsolatotok, gondolom nem ebben méred azt, hogy szeret vagy sem.

Én felejtettem már el anyát felhívni a névnapján mert előző nap még eszemben volt, a napján meg rohadtul eszembe sem jutott. Ő is volt, hogy a szülinapomon nem hívott fel mert mire hazaért a munkából elfelejtett felhívni. És? Nem gondoltunk egymásról semmi rosszat, legyintettünk. De mi eleve hetente többször beszélünk, 1-2 hetente találkozunk is és nem csak jeles napokkor meg alkalmakkor keressük egymást így fel sem merül, hogy ilyen hülyeségeken megsértődjünk.

máj. 5. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!