Mit éreznél, ha a felnőtt lányod nem köszöntene fel anyák napján?
Figyelt kérdés
26 éves nő, külföldön él a saját családjával (férj, két kisgyerek). Jóban vagytok, nincs semmi konfliktus köztetek, viszont nem túl bizalmas a viszonyotok. Ritkán beszéltek (kb havi egyszer) és még ritkábban találkoztok.
Nem ír, nem hív fel anyák napján. Mit gondolnál, mit éreznél?
máj. 5. 13:20
1/18 anonim válasza:
Nyilván azt gondolnám, hogy nagyon nem vagyunk jóban.
2/18 anonim válasza:
Hogy ez ilyen és ennyi. Én sem hívnám és nem is írnék a gyerekei születésnapján, ajándékot meg pláne nem küldenék nekik.
3/18 anonim válasza:
Ha havi egyszer beszéltek, akkor a kapcsolatotok inkább semleges, mint jó.
Azt érezném, hogy megbuktam, mint anya. Ha érdekel a lányod, az unokáid, akkor inkább azon gondolkozz, hogyan javíts a kapcsolatotokon.
4/18 anonim válasza:
Egyáltalán most van anyaknapja naluk? Külföldön élek, nálunk jövő héten lesz. Ugyan én felhívtam ma anyámat, de csak véletlen volt, hogy eszembe jutott, Magyarországon ma van anyák napja
5/18 Derjaderja válasza:
Egyébként én erre gondolnék, hogy 2 kisgyerekkel külföldön azt se tudja merre van arccal.
Emellett hogy még csak 13:47 van, talán este hív.
Egyébként Te is felköszöntheted hisz ő is anyuka.
6/18 anonim válasza:
Nem értem, felnőtt emberek miért vergődnek ezen az 1 napon?!
7/18 anonim válasza:
Fájna, de tudatosítanám magamban, hogy ha keresne hogy kell neki valami, véletlenül sajnos pont nem érnék rá. Mondjuk a születésnapján, vagy ha ingyen bébiszitter kéne a pujáknak. Hiszen amilyen a mosdó olyan a törülköző.
8/18 anonim válasza:
Azt, hogy vasárnap van, fél kettő a kérdés kiírásakor, jó eséllyel a családjával van elfoglalva, főz, esetleg elmentek valamerre és nem az a legfontosabb, hohy írjon neked, akivel nincs jó kapcsolata. MAjd ha este se keres, rinyálj akkor.
9/18 anonim válasza:
Azt, hogy még csak fél kettő van.
És férfi vagyok.
10/18 anonim válasza:
A kettes és hetes válasz alapján ez egy jó taktika arra, hogy a toxikus nagyszülőktől megszabaduljunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!