Milyen kifejezett magyar fiúnevek vannak amik azért nem hatnak ódivatúan?
Figyelt kérdés
máj. 1. 16:08
2/10 anonim válasza:
Máté, Bence, Márton, Bálint, Levente, Milán, Hunor, Dávid, Dominik, Patrik, Gergő, Kristóf, Csanád, Kolos, Gábor, Csongor, Zsombor, Marcell
3/10 anonim válasza:
Itt le tudod szűrni jogy férfi nevek, régi magyar eredettel és kiadja az összeset.
Nekem tetszik pl.:Andor,Merse.
4/10 anonim válasza:
2es ennek nagy részének köze sincs a magyar nevekhez:-D
Bercel, Botond, Előd, Zente
5/10 anonim válasza:
Bendegúz ❤️ Így hívják a kisfiamat, még manapság elég sok kisfiút, szóval nem ódivatú, de ősi magyar név :) ha lesz második, és ő is fiú lesz, ő Botond lesz, az is ősi magyar név, de mégsem régies hangzású, kedvelik sokan :)
6/10 anonim válasza:
Nekem lányom lett, így a Kadosa és a Detre név nem lett aktuális.
7/10 anonim válasza:
Az én fiam Szabolcs. 🙂
A becézett alakja (Szabi) szerintem mindent ver, abszolút favorit.
9/10 anonim válasza:
Mindig nagyon tetszett az Imre, az Endre és a Mihály.
10/10 anonim válasza:
7es igen a szabi nekem is favorit program, kár hogy kevés van belőle egy évben :-( :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!