Adnátok az alábbi neveket a gyerekeiteknek?
Figyelt kérdés
Ünige, Vanília, Véda, Leonyid, Nyikita, Konstantin, Indira, Mahátma2024. ápr. 30. 14:02
21/31 anonim válasza:
Nekem meg a Dominikről a dominó, az Annáról a kanna, a Leventéről a leveli béka, Rékáról a répa, Hannáról a henna, Olivérről a vér, Bencéről egy öregbácsi jut eszembe aki wc-t úgy mondta, hogy "véce". És mégis sokan adják ezeket a neveket.
22/31 anonim válasza:
8-as, személyesen ismerek egy Vanília nevű kisgyereket. Nem becenév, nem második név, hanem "Kovács" Vanília. Ez a neve.
23/31 anonim válasza:
#19. Rajtad kívül még öten írták, rájuk is gondoltam, mikor kérdeztem. De igaz, mindenről lehet valamire asszociálni. De ezért nem választanék olyat, ami konkrétan valami.
24/31 anonim válasza:
Ez nem konkrétan valami, hanem egy mozaikszó-összetétel.
25/31 anonim válasza:
8as hol ritka a Leon? A mi ovinkban (3 csoport) van kb 4.
26/31 anonim válasza:
"De ezért nem választanék olyat, ami konkrétan valami."
Oké, akkor kb SEMMILYEN nevét nem tudsz választani, mert mind "valami".
27/31 anonim válasza:
25, én meg soha életemben nem találkoztam még egy Leonnal, és senki az ismerőseim közül se.
Az,hogy nálatok van 4 nem azt jelenti, hogy gyakori.
28/31 anonim válasza:
27 tegyél fel itt kérdést, rengetegszer felmerült már itt is a Leon név
29/31 anonim válasza:
28, Attól hogy itt felmerült még nem lesz gyakori, lásd a kérdésben szereplő nevek is felmerültek, mégsem gyakoriak
30/31 anonim válasza:
Konstantin nevű osztályársam volt, így ez a név nem furcsa nekem, semleges, de én nem adnám. A többi vagy csúnya, vagy nem akarnék kiszúrni a gyerekkel. A Vanília hangzása pl tetszik, de beszélő név, ezért nem adnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!