Adnátok az alábbi neveket a gyerekeiteknek?
Azoknak, akiknek tetszik a Véda, nem jut eszükbe a sebességmérő? Mert nekem azonnal.
A többi nem teszik, az Indirát fontolóra vettem, de fontos szempont volt az eredete, így nem az lett. Meg az is, ne legyen túl egyedi se.
"Azoknak, akiknek tetszik a Véda, nem jut eszükbe a sebességmérő?"
Nem. Mi az összefüggés?
A Konstantint simán, megfelelő vezetéknév esetén, persze.
A többit inkább nem, bár az Indira is vállalható, vagy esetleg a Véda (bár erről a védák jutnak eszembe, vallásos szövegről, pláne más kultúráéról, meg nem szívesen neveznék el egy gyereket).
#14, hivatalosan VÉDA közúti intelligens kamerahálózat a neve a fix-traffipaxonak, amikkel találkozhatsz az utakon.
Az off után:
nem hiszem, hogy adnám ezeket a neveket. A legtöbb szerintem kitolás a gyerekkel. Egyedül a Konstantin és a Véda nem hangzik (szerintem) idétlenül egy (magyar) kisgyereknek, de ezek meg nem tetszenek. (eltekintettem attól, ha a gyerek egyik vagy mindkét szülője külföldi. Természetesen pl indiai apával vagy anyával a Mahátma, Indira is elfogadható számomra)
16!
Nem Magyarországon élek és nem is autozok, így aztán fogalmam nem volt róla. De ennyi erővel kb bármelyik névről eszébe jut mindenkinek valami más.
14. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!