Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok az alábbi neveket a...

Adnátok az alábbi neveket a gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés
Ünige, Vanília, Véda, Leonyid, Nyikita, Konstantin, Indira, Mahátma
2024. ápr. 30. 14:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

8!

De, a Vanília adható

2024. ápr. 30. 15:39
 12/31 anonim ***** válasza:
55%
Én csak filmekben hallottam, ott nőket hívtak így. Tehát kb.uniszex név, bár Amerikában nincs olyan hogy női-férfi név,minden nevet kaphat mindkét nemű gyerek, lásd Taylor Swift-Taylor Lautner, Noah Cyrus (Miley Cyrus húga) - Noah Wiley(férfi színész), Morgan Freeman -Morgan York(színésznő és írónő).
2024. ápr. 30. 15:40
 13/31 anonim ***** válasza:
23%

Azoknak, akiknek tetszik a Véda, nem jut eszükbe a sebességmérő? Mert nekem azonnal.

A többi nem teszik, az Indirát fontolóra vettem, de fontos szempont volt az eredete, így nem az lett. Meg az is, ne legyen túl egyedi se.

2024. ápr. 30. 15:49
 14/31 anonim ***** válasza:
40%

"Azoknak, akiknek tetszik a Véda, nem jut eszükbe a sebességmérő?"

Nem. Mi az összefüggés?

2024. ápr. 30. 15:52
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

A Konstantint simán, megfelelő vezetéknév esetén, persze.

A többit inkább nem, bár az Indira is vállalható, vagy esetleg a Véda (bár erről a védák jutnak eszembe, vallásos szövegről, pláne más kultúráéról, meg nem szívesen neveznék el egy gyereket).

2024. ápr. 30. 15:58
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

#14, hivatalosan VÉDA közúti intelligens kamerahálózat a neve a fix-traffipaxonak, amikkel találkozhatsz az utakon.

Az off után:

nem hiszem, hogy adnám ezeket a neveket. A legtöbb szerintem kitolás a gyerekkel. Egyedül a Konstantin és a Véda nem hangzik (szerintem) idétlenül egy (magyar) kisgyereknek, de ezek meg nem tetszenek. (eltekintettem attól, ha a gyerek egyik vagy mindkét szülője külföldi. Természetesen pl indiai apával vagy anyával a Mahátma, Indira is elfogadható számomra)

2024. ápr. 30. 16:00
 17/31 anonim ***** válasza:
Védát vagy Konstantint esetleg adnám.
2024. ápr. 30. 16:12
 18/31 anonim ***** válasza:
#16! Köszönöm!
2024. ápr. 30. 16:15
 19/31 anonim ***** válasza:
62%

16!

Nem Magyarországon élek és nem is autozok, így aztán fogalmam nem volt róla. De ennyi erővel kb bármelyik névről eszébe jut mindenkinek valami más.

14. voltam

2024. ápr. 30. 16:32
 20/31 anonim ***** válasza:
24%
Hát persze... 😂😂😂😂😂
2024. ápr. 30. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!