Aki idősebb korában lett szülő, írna nekem tapasztalatot?
Én jobban benne vagyok 40 esen mint 18,20 évesen voltam. Kicsit fárasztóbb, de a kicsi kirakja bőven a 2 nagyot, vagy ők tudtak egymással is játszani.
Türelmem több, mint régen.
Nő vagyok, 30 éves...🤔
Akkor miert a 40-50-es korosztály érdekel? Ennyivel idősebb a pasif,vagy ennyi ideig akarsz még várni?
Én 34 évesen szültem a lányom,semmi hátrányát nem érzem. Engem 30 évesen szült anyám,és általánosban már csúfolták azzal, hogy a "nagymamám" jön értem,meg vén banya az anyám. Fiatalabbnak nézett ki mint egyik másik anyuka,de a gyerekek kegyetlenek tudnak lenni. Ma már más világ van, nem akad fenn senki,meg a gyerekek sem az idősebb anyukan. Mondjuk at 50-hez közelebbin igen.
Egyik volt kolléganőm szült közel 50-en évesen,48 volt. Természetesen nem spontán lett terhes. Most mit lehet erre mondani? Szerintem mindenki döntse el hogy mit képes bevállalni,neki meddig terjed,hogy gyereket vállal. Nekem negyven a lélektani határ,de ez én vagyok,nem itlem el,akinek több. Ő döntése. Szerencsére sok a szűrővizsgálat már,sok a külső segítség,lehetőség,ha gyereket akar az ember idősebb korban,csak legyen pénz megfizetni,és türelem kivárni,míg sikerül is a dolog. Nekem nem férne bele,hogy hetven leszek majdnem mire érettségizik a gyerekem,másnak az se fér bele,ha ötven...ezeket mindenkinek magának kell eldöntenie.
Ez a szép az internetben. Elég felütni és mindenre és mindenre és mindennek az ellenkezőjére is találsz azonnal példát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!