Mekkora az ideális korkülönbség,ha?
Szerintem ez csak a gyerekek személyiségén múlik, legalábbis ha mi ez miatt vártunk volna, sosem lett volna 2.
Nálunk 2,5 év van közöttük
Meg csak 1 gyereknel tartok de o is tobb emberes. Ugy vagyok vele, hogy ketszer nem igen nyerjuk meg ezt a fele "lottot" es talan nyugisabb baba lesz a masodik.
Meg nincs tervben (a fiam csak 5 honapos) de szeretnek 3-4 even belul egy kistesot neki.
Van aki azt mondja minel kisebb a korkulonbseg, annal konnyebb lesz mivel csak egyszer kell vegig kuzkodni az egeszet es nagyjabol ugyan úgy lesz a napi rutin.
Szerintem meg kell egy kis regeneralodas is mindenkinek szoval 2-3 akar 4-5 ev az idealis.
Nem hiszem, hogy erre lehet egységes választ adni.
Az én első fiam az a tipikus többemberes, rosszalvó, soha egy percre le nem ülő gyerek, de 2 éves volt, mikor született a testvére. Mert nem akartunk nagy korkülönbséget, és most látva őket, azt mondom, jól döntöttünk.
Igen, kivagyok néha. Vannak kemény napok, mikor sokat kiabálok. De a szomszédban 1 gyerek van, és annak az anyukának is vannak ilyen napjai, pedig az enyémhez képest nyugis a gyereke, a másik szomszédban meg 4 év korkülönbség van, mégis kiakad ott is anyuka.
Érted. Az anyukák többsége idegbeteg lesz időnként, akárhány gyerek van, akármekkora korkülönbséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!