Kiakadtam a férjemre. Tényleg ennyire nehéz belegondolni hogy mennyire törékeny is egy 5 hónapos baba??
Férjem imád a fiával szórakozni, csikizi, csipkedi az arcát, puszilgatja, megnyomorgatja a combjait stb.
Ezzel nem is lenne gond, ha ezeket finoman és gyengéden tenné. Mar többször rá kellett szólni mert a fiam arca egy-egy ilyen puszis játék után kidorzsolt volt a borostatol.
Tegnap viszont furdetesnel láttam hogy a baba combja tiszta lila (ahol mindig nyomorgatni szokta)
Neki is estem hogy ezt hogy gondolta és miért csinálja ezt mikor tudja a gyerek bőre érzékeny és finoman kell vele bánni.
Annyit mondott hogy, ugye tudom hogy nem akarta bántani és nem szándékos volt...
Persze ezt én is egyből gondoltam, de az felvagta az agyam hogy ilyen sérülést okozott a babanak.
Gondolom nem reagalom tul... ezt érdemes lenne jelenteni valahol? Nem akarom, hogy én legyek megvadolva azzal hogy bantalmazom a fiam ha ezt valaki meglatja. És a férjemnek is kell hogy eljusson a tudataig hogy ez nagyon nem ok.
Beszelgsss sl vsle. A ferjem allandoan borostas de o sosem szurt erdekes,nem olyan eros a szore. Olyan meg elo sem fordult, hogy kekre szoritsa a gyereket. En is kiakadnek. Jo,h nem mar dobalja vagy nem tudom.
Nalunk a kutya csinalta ezt, h ugy jatszott a gyerekekkel h kekre zoldre harapta oket, sirtak is, mivel nem szokott le rola es sunyi modon,csak a hatam mogott csinalta,vagy mikor a latoterembol kikerult, elajandekozasra kerult.(német juhasz volt egyebkent)
De ne haragudjatok már, ha beteg a gyerek es azért lilul be, nem fura azért egy kicsit, higy KIZÁROLAG az apa gyurogatasátol lilul be, semmi mastól?? Nem merül fel esetleg, hogy nen az anyuka hisztis, hanem az apuka tenyleg képtelen finoman bánni a gyerekkel? Miért nem hisz az anyának soha senki?? Ott voltatok, láttátok? Ő látta. Ti nem.
Ne jelentsd sehol, az azért durva lenne, de lépj fel hatarozottan, és ertesd meg a ferjeddel, hogy hiába nem akart rosszat tenni, muszáj, hogy komolyan vegye, hogy túl durva volt, ez a baba testének a jelzése, hogy ne bírja ezt, vegyen vissza. Lehet, hogy meg fog sértődni, de az most mindegy, most nem az ő érzései fontosak. Ha orvoshoz mentek, lehet jelezni, ha lathatóak a foltok, hogy játék miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!