Mit tegyek már csak 5 db pelusa van a kislányomnak és én csak kedden tudok venni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 20:54
21/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
2010. okt. 28. 00:20
22/50 anonim válasza:
címed megkaptam,reggel megy a "kakafogó"elsőbbségivel.remélem időben odaér!
Üv:JUDIT
23/50 A kérdező kommentje:
Rendben :) köszönöm már nyugodtan fogok aludni :) Jó Éjt!
2010. okt. 28. 00:40
24/50 anonim válasza:
Ez szép volt lányok!!!!!!!!!!!!
25/50 anonim válasza:
Én is megkaptam a címed, kisfiam felébred, akkor elcsatangolunk a postára. :)
Tényleg szép volt, csajok!!! Örülök, hogy a sok veszekedés-civakodás ellenére ha baj van, össze is tudunk fogni. :)))
26/50 anonim válasza:
Ja, azt lehagytam, hogy Banyuci voltam. :)
27/50 anonim válasza:
szia, ha a gyuro.emese@freemail.hu címre elküldöd a címed én is tudok 4 liberot feldobni d.u. elsőbbségivel, inkább legyen több:-)
28/50 A kérdező kommentje:
Szia! Mindent nagyon köszönök! Irtam üzit.
2010. okt. 28. 09:37
29/50 anonim válasza:
Hat jo volt igy kezdeni a napot,hogy ezeket olvasgatom, tenyleg szep volt lanyok!!!!!
En is kuldtem volna,mert 4-est hasznalunk,de sajna Erdelyben lakom es ott is Marosvasarhelyen,ugyhogy sok esely nem lett volna ra,h idoben odaerjen.
De orulok,hogy akadt segitseg!!
20 kislany es 25 hetes pocaklako anyukaja
30/50 anonim válasza:
Szerintem már a jól kialakult csapat eléggé összetart:)
Én küldtem volna ha van gyerekem, de így csak a jótanács maradt:) Remélem azért nem baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!