Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba Töhötöm nevekről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 16:15
11/21 anonim válasza:
Mindegyiket szarrá fogják csesztetni a suliban.
12/21 anonim válasza:
Nekem a kutyámat hívják Hubának. Rá illik 😅
13/21 anonim válasza:
Nekem az Előd, és a Huba tetszik ha hallom más gyermekén, annak ellenére én nem adnám. De van ilyen több is. Amúgy meg ameddig nem Tarzan, Adonisz, meg hasonlók, addig szerintem nincs csúnya név. Az meg hogy az iskolában csúfolják majd, hát kit nem? 🤔 minden nevet lehet gúnyolni. ;)
14/21 anonim válasza:
Azért egy Lászlót lényegesebben nehéz csufolni,mint mondjuk egy Taszilót
15/21 anonim válasza:
#14dehogy nehezebb. 🤣 ha vissza emlékszem a sulira mindenkit gúnyoltak valamivel. Ha nem a kereszt nevével, akkor a vezetésnevével, vagy a haja színével, a súlyával, a beszédjével. Sorolhatnám még. Szerintem némelyik mai modern név gázabb mint egy Huba...🤣
16/21 anonim válasza:
Ebben egyetértünk,mondnekit lehet gunyolni,ha akarják. De abban nem értünk egyet,ezek szerint,hogy ne adjunk már plusz okot a gunyra. Én el tudom fogadni,hogy mas a véleményed. Én mindenesetre úgy választottam nevét a gyerekem ék,hogy figyeltem,minimális legyen az ebből fakadó gunyolodas. Más kérdés,hogy eleve olyan nevek tetszettek,amiket annyira nem is lehet.
17/21 anonim válasza:
Volt Ádám nevű osztálytársam úgy gúnyolták hogy bárány, volt Nagy vezetéknevű, kicsit dundibb lány, azzal csúfolták hogy nem nagy hanem hatalmas.. Mónikát moncsicsizték, Attilát csak szimplán kapafogúnak hívták. Én mint Andrea voltam az Andi Bandi... mindenkit ki lehet gúnyolni. Persze szerintem gusztustalan ha valaki Taksonynak meg Életkének nevezi a gyereket, mert tényleg nem normális, de egy Álmos, vagy egy Előd, nem rosszabb mint egy János...
18/21 anonim válasza:
Adni egyiket sem adnám, de az Álmos és az Előd elmegy.
A többit inkább hagyjuk.
A Hubáról nekem a mákos guba jut eszembe 🤣
19/21 anonim válasza:
Van, ami még elmegy, de azóta változott már a nevezési szokás.
20/21 anonim válasza:
A Huba tök cuki :D a többi nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!