Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas,...

Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba Töhötöm nevekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

ápr. 22. 16:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
51%
Mindegyiket szarrá fogják csesztetni a suliban.
ápr. 22. 19:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kutyámat hívják Hubának. Rá illik 😅
ápr. 22. 23:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Nekem az Előd, és a Huba tetszik ha hallom más gyermekén, annak ellenére én nem adnám. De van ilyen több is. Amúgy meg ameddig nem Tarzan, Adonisz, meg hasonlók, addig szerintem nincs csúnya név. Az meg hogy az iskolában csúfolják majd, hát kit nem? 🤔 minden nevet lehet gúnyolni. ;)
ápr. 22. 23:50
 14/21 anonim ***** válasza:

Azért egy Lászlót lényegesebben nehéz csufolni,mint mondjuk egy Taszilót

ápr. 23. 10:13
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
#14dehogy nehezebb. 🤣 ha vissza emlékszem a sulira mindenkit gúnyoltak valamivel. Ha nem a kereszt nevével, akkor a vezetésnevével, vagy a haja színével, a súlyával, a beszédjével. Sorolhatnám még. Szerintem némelyik mai modern név gázabb mint egy Huba...🤣
ápr. 23. 10:17
 16/21 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértünk,mondnekit lehet gunyolni,ha akarják. De abban nem értünk egyet,ezek szerint,hogy ne adjunk már plusz okot a gunyra. Én el tudom fogadni,hogy mas a véleményed. Én mindenesetre úgy választottam nevét a gyerekem ék,hogy figyeltem,minimális legyen az ebből fakadó gunyolodas. Más kérdés,hogy eleve olyan nevek tetszettek,amiket annyira nem is lehet.
ápr. 23. 10:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Volt Ádám nevű osztálytársam úgy gúnyolták hogy bárány, volt Nagy vezetéknevű, kicsit dundibb lány, azzal csúfolták hogy nem nagy hanem hatalmas.. Mónikát moncsicsizték, Attilát csak szimplán kapafogúnak hívták. Én mint Andrea voltam az Andi Bandi... mindenkit ki lehet gúnyolni. Persze szerintem gusztustalan ha valaki Taksonynak meg Életkének nevezi a gyereket, mert tényleg nem normális, de egy Álmos, vagy egy Előd, nem rosszabb mint egy János...
ápr. 23. 10:38
 18/21 anonim ***** válasza:

Adni egyiket sem adnám, de az Álmos és az Előd elmegy.

A többit inkább hagyjuk.

A Hubáról nekem a mákos guba jut eszembe 🤣

máj. 5. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Van, ami még elmegy, de azóta változott már a nevezési szokás.
máj. 6. 12:31
 20/21 anonim ***** válasza:
A Huba tök cuki :D a többi nem tetszik.
máj. 6. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!