Álmos, Előd, Ond, Kond, Tas, Huba Töhötöm nevekről mit gondoltok?
Figyelt kérdés
ápr. 22. 16:15
1/21 anonim válasza:
Vezetéknév függő,de én egyiket sem adnám. Bocs,de nem bírom nem elsütni a gyenge vicceket:
Szabó Huba - Hú, bassza+!
Töhötöm,megtöhötöm?
Ond(ó)
Ezer bocsánat,tudom húgy faradztoak,de ha adod valamelyiket készülj iylensire is
Nekem volt Koppány osztálytársam...hát azt a gyereket naponta akarta valaki felnégyelni,gondolhatod,milyen vicces mindig ezt hallgatni..
2/21 anonim válasza:
Álmost adnám, Előd-Huba más gyerekének mehet, csak nekem nem teszik, a többi offos. És semmiképpen nem adnék belőle egynél többet, mert nem sormintát szülök, hanem testvéreket.
3/21 anonim válasza:
Az Álmos elmegy, több ilyen nevű embert ismerek. Ismerek Elődöt is, az határeset, de Töhötömöt is, ami szerintem már gáz kategória. Kisfiú még, Töminek becézik, de így is gáz.
4/21 anonim válasza:
Ond, Kond, Töhötöm kerülendő szerintem az áthallások miatt (talán a Kond még elmegy).
A másik négy oké szerintem. Az Álmos simán, Előd, Huba előfordul, de szerintem a Tas se furcsa, csak ritka.
5/21 anonim válasza:
Az Álmos, Előd, Ond, Kond, Hapci, Vidor, Tudor jobb
6/21 anonim válasza:
Az Előd az egyetlen közülük, amit még egész jó névnek tartok.
7/21 anonim válasza:
Álmos, Előd, Tas elmegy, de nem adnám. A többi borzasztó.
8/21 anonim válasza:
Álmos, Előd, Huba, ami nálam elmegy kategória, de egyiket sem adnám.
9/21 anonim válasza:
Mint a 6-os, az Előd teljesen rendben van, a többit nem adnám.
10/21 anonim válasza:
Ott van Előd Álmos színész és szinkronszínész 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!