Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miskolcon van olyan orvos aki...

Miskolcon van olyan orvos aki vallal tervezett csaszart?

Figyelt kérdés

Panikbeteg vagyok, stressz helyzetben nagyon faj a mellkasom nem tudok levegot sem venni es csak ulok az agyon, en ott halnek meg a szuloszoban ha szulnom kene. Csaszart akarok majd, de nem tudom van e olyan orvos Miskolcon aki vallal ilyet.

Szulni semmikepp nem akarok, es amig nem talalok orvost, teherbe sem akarok esni.

ápr. 19. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Miből gondolod, hogy a császár jobb mint a sima szülés? Én császárosként ott feküdtem magatehetetlenül az asztalon miközben vágtak, cibáltak(ennyit éreztem belőle) nem éreztem a lábaimat stb. Majd amikor felkellett kelni marha nagy fájdalom mellett napi többszőr tök egyedűl. Ahogy visszafeküdtem már azon stresszeltem, hogy mi lesz a következő lábraállásomnál. Az első nap el is ájúltam miközben töltögettem ki a nyomtatványokat. Szóval nem jobb mint a sima szülés.
ápr. 19. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy van!

Magankorhaz, vagy pszichológus ír papírt hogy nem javasolja a term. Szülést.

ápr. 19. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:
44%

Nem akarsz te eléggé gyereket, ha se szülni nem akarsz, se kikezeltetni nem akarod magad érte. (Igen, ki lehet jönni belőle, én 12 hét alatt kijöttem terápiával, mert gyereket akartam, de nem akartam pánikbetegen vállalni. Sikerült.)

A császárt meg gondold jól át, jól leírta a többi válaszoló, nem biztos, hogy jobb. De egyébként sem lehet választani, hogy akarsz szülni, sem pedig dokit fogadni, csak magánban.

ápr. 19. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!