Pelenka tortát szeretnék készíteni baba látogatóba saját kezűleg, és tiszta fehér pelenkát keresek. Nincs még kisbabám, és nem vagyok jártas pelus témában?
Szerintem te sem örülnél egy tampon és betéttortának, amiket jól összefogdostak, meg meggyürőgettek.
Inkább vegyél dm, rossmann ajándékkártyát.
"Szerintem te sem örülnél egy tampon és betéttortának, amiket jól összefogdostak, meg meggyürőgettek."
Nos, a tampon és a betét is be van darabonkent csomagolva. A pelenkát se kell osszefogdosni, össze van hajtva, max a külső felületét fogja meg az ember, ami nem ér a gyerek bőréhez.
Betéthez és tampon hasonlítani a gyerek pelenkát. Ez a vég komolyan.
Minden ember más. Ezt jobb lenne felfogni, de ezen az oldalon ez nagyon nem megy. Rengeteg kismamát ismertem akik kértek. Munkahelyemen szokás, hogy kap valamit a kismama mikor elmegy szülni. Van egy keret azt mindenki tudja mert megmondják neki előtte, hogy mit nezhessen és ő választ mit szeretne. 80% ban pelenkatortát kértek. Most akkor ők betegek voltak? NEM. Páran kértek ajándékutalványt, vagy konkrét tárgyat.
Továbbra is mondom az A FONTOS AZ AJÁNDOKOZOTT MIT AKAR. Ha szereti kapjon ha nem nem.
10-es voltam.
Betéthez és tampon hasonlítani a gyerek pelenkát. Ez a vég komolyan.
Miért?
Azokat te rakod a lábad közé, a pelenkát meg a gyereknek tesszük a lába közé
Semmiben sincs különbség
Illetve van, ahogy írtad, azok egyesével vannak csomagolva.
A pelenka meg nem.
Nekem semleges ajándék volt a pelenkatorta. Elhasználtuk, de nem hagyott különösebben mély nyomot. Amiért írok a kérdésre az inkább az, hogyha teheted ne szín alapján válassz. Inkább egy csomag mintás jóminűségű pelenka, mint egy jól kinéző fehér, de sz*r.
Én megkérdezném a családot van-e esetleg bevált pelenkatípusuk (ha megszületett már a gyerek). Ha nem akkor valami gyakoribb márkából választanék és kész.
Én kaptam és a fehér, de papírvékony pelenka semmit nem ért. Háromszor gyakrabban ázott át, mint a mintás minőségi pelenka, pisi jelző csíkkal. Egy nap és 10-15 csere után ment egy szatyorban a sarokba a fehér (végül el akartam ajándékozni, de nem kellett senkinek, kidobtam).
Felesleges kiadás lenne neked és felesleges macera az anyukának. Inkább vegyél egy baba takarót, azt szép formára hajthatod és bele egy drogéria kártya, akkor értékben ugyanott van, de használható pelust, törlőkendőt vagy bármi fogyó eszközt tudnak venni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!