Pelenka tortát szeretnék készíteni baba látogatóba saját kezűleg, és tiszta fehér pelenkát keresek. Nincs még kisbabám, és nem vagyok jártas pelus témában?
Én is kaptam, de valahogy nem tetszett
Most nem azért ne nézzetek hülyének de osszefogdosni a pelenkát, meg leesik a földre készítés közben, stb, aztán azt raadni a gyerekre?
Nem vagyok egy finnyás típus de azért no.
Én személy szerint nem örülnék ilyen ajándéknak. Leleményesebb rokonok, barátok megkérdezik, milyen fajtára és mekkorára van szüksége a babának, abból veszünk egy-két bontatlan csomagot és kész.
Meg ez a tortaformába rakott pelenka önmagában ízléstelennek hangzik és úgy is néz ki.
De ez csak az én véleményem.
Legrosszabb ajandek. Egy kismama se orul neki.
Osszefogdosott, gyurott pelenkat nem ad senki a babajara. 😃
En babalatogatoba egy tepsi rakottkrumplival mentem.
Sokkal jobban orult neki mint barmi masnak.
Szerintem meg embere válogatja azért mert xy nem örül neki z lehet, hogy fog. Én kaptam és örültem neki, de aki adta tudta is, hogy örülnék neki. Egyik barátnőm tudtam szeretne sokszor beszéltük korábban. Mikor terhes lett csináltam neki és nagyon örült neki fel is használta. Bátyámeknél is csináltam szintén tudtam szeretnének.
A legfontosabb az, ha olyan embernek akarja csinálni aki szereti az ilyesmit és örülne csinálja csak meg. Azt kell tudni az ajándékozott mit szeretne és azt kell figyelembe venni.
Felhasználni meg fel lehet. Olyan méretet kell venni amit tud majd használni. Én szétszedtem zacsiba bele és mikor kellett azokat a pelenkákat használtuk. A ruhákat, játékokat szintén használtuk belőle.
Kérdező. A kérdésedre válaszolva én nem ismerek fehér színben pelust. Amiket használtam mind mintás, de ha úgy tekered fel fordíthatod kivülre azt a részt amin kevésbé látszik a minta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!