Anyák,akik sajnáljátok magatoktol a pénzt?
Azt vettem észre amióta anya vagyok,egyszerűen sajnálom magamra a pénzt. Na nem is vet sajnos fel minket,de nem is ehezunk.
Azt vettem észre,hogy sokszor egy arckrém is gondolkodom,ami X összeg feletti. (Nem akarok konkrét számokat írni,de az x meg bőven négyjegyű esetemben).
Kellene venni új ruhákat nekem,mert a szülésben kiszélesedett a csipőm,a szoptatasban eldeformalodott a mellem,és hiába vagyok kevesebb kiló,mint terhesség előtt,nem jön rám semmi,vagy így áll,mint tehénen a gatya
Minden,ami nem alapszukseglet,sajnálom magamtól. Múltkor voltam magán dokinál,és sajnos egy orvosbárót foghattam ki,mert kb semmit sem segített,de elkért harmincat. Azóta is öles lelkifurdalasom van,pedig nem tehetek róla.
Tudom,hogy nem egészséges ez
Akik hasonló helyzetben vannak,mit tesztek?
Ahh, mintha rólam írnál, pedig mi sem szűkölködünk, de a gyereknek előbb megveszem a 15-20 ezres cipőt mint magamnak, pedig ő kinövi, én meg nem.
Szerencsére a férjem általában addig ba**tat, ha valamit nem akarok megvenni magamnak mert drágállom, amíg meg nem veszem.
Velem is volt már olyan, hogy szülinapra kapott utalványból magamnak semmit nem vettem, csak nekik :D
Próbálok javítani rajta, de nehezebb mint amilyennek tűnik. :')
Nekem lelkiismeretfurdalásom van ha veszek magamnak valamit.
A lányom 7 éves már, de még mindig hamarabb veszek neki valamit , mint magamnak. A férjem meg nagyon sokat dolgozik, és nagyon jól keres, ezért sokszor nyaggatom hogy vegyünk neki mondjuk farmert, vagy drága cipőt.
Anyám mindig jól öltözött volt, mindig volt sok parfümje, apám saját magának vett egy robotot karácsonyra, azt mondta nekünk hozta a jézuska, de feltették a szekrény tetejére és mi nem nyúlhattunk hozzá. Nekünk nem volt még ennivaló sem normális, csak penészes vajas kenyér sokszor.
Nekem ebből fakad , hogy nem akarok rossz szülő lenni,mint amilyenek nekem voltak.
Meg magamnak gagyi csalánsampont használok meg Lidl- ös balzsamot, a lányomnak meg garnier sampont és pakolást.
Nem tudom hogy a gyerekkorom e az oka, vagy az hogy őt jobban szeretem mint magamat.
15. Jól csinálod, de szerintem ez is egy kérdés hogy mikor gondolom azt, hogy megengedhetem. Pl ha elkezdem szórni a pénzt, a felújítási meg autó, gyerekeknek lakásvásárlási tervek rovására megy.
Én világeeletemben randa voltam és sose játszottam ebben a vonzalom/nőiesség stb ligában, bár tény hogy lepusztult vénasszony anyja nem akarok lenni a gyerekeknek. De jobban szeretem a pénzt a számlán, ha néha van valamennyi.
Köszi a válaszokat!
Ez az ő szeretet nagyon betalált,tényleg fontos,milyen példát mutatunk. Egyébként van jó ruhám,pontosan kettő darab,illetve ugyanennyi szebb póló,és egy farmer😀 illetve ezek azok,amik muattanal is rajtam. A probléma nekem is az,hogy nem találom még az új stílusom,na meg két éves lesz a lányom,itthon vagyok vele,meg megyünk játszótérre,stb,hát oda mit vegyek fel? Farmer póló,azt. Én ugyan ajtstottam a jó csaj ligában (nem ygerekkent,akkor duci csúfolt kislány voltam) hanem fiatal felnott nőként. Azt hittem rosszul fog érinteni,hogy majd oregszem,de engem is meglep,mennyire megbaratkoztam a kiszélesedett csipovel, a kissé logo mellekkel,na meg a hmm..pretyhudessel,talán. 35 vagyok,és én is érzem,már kicsit konyhasneni effektus van,ha smink nélkül vagyok. Ami régen működött,ruha,haj,smink,ma már nem. És az életmódom is változott. Anyuka vagyok,farmerben, pólóban,összefogott hajjal,egyelőre nincs jobb ötletem.
Nekünk is van lakashitelunk,és nem tudom más hogy van vele,de az én gyedem az kb el is megy pár bevásárlás egy havi DM kör alatt. Én is szeretem a pénzt a számlán inkább,nem árt a tartalék.
A gagyi sminket nem értem én sem, a márka sajnos manapság már semmire nem garancia. Ezért sem szeretek túl sokat bizonyos dolgokra költeni,mert nem vagyok benne biztos,hogy minőséget kapok a pénzemert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!