Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell nyilvánosan egy...

Miért kell nyilvánosan egy gyerektábor alatt panaszkodni? Ez csak szerintem iszonyat ciki?

Figyelt kérdés

Mindig meglep amit a fővárosi állatkert táborai alatt látok.

Igen, nem olcsó..

27000/nap, 114.000 a heti tábor

De van benne napi 3-4 étel, a heti táborban 3 hónapra szóló belépő 1 gyerek+ 1 felnőttre, pólók, ajándékok stb

Kommentek tele ilyennel:

"Újabb program gazdagék gyerekeinek"

"4 gyerekem van, akkor ők ebből is kimaradnak, mert megfizethetetlen"

"Szegényekre sose gondolnak"

"mi van azokkal, aki nem engedheti meg ezt magának?"

"borzasztó, 3 gyerekem van, 1 napra se tudom őket elvinni"

Stb stb

Igen, én meg tudom tenni hogy befizetem a gyerekek hetes táborba is gond nélkül, igaz meg is dolgozunk érte, meg igaz nem is szültem 4-et, annyit én se tudnék befizetni.. mondjuk nem is cigizünk, kávézunk, Hellezünk és társai, megnézném sok ilyen szülőnek akinek 27000 sok ár azok mennek e..

De akik ilyeneket kommentelnek mit várnak? Hogy ingyen legyen mindenkinek? Ez az ára, tudod

viszed, nem tudod nek viszed..miért kell bűntudatot kelteni abban aki

megteheti? Annyira kellemetlen.

Én se tudok magamnak Gucci meg YSL kabátot venni akármikor vagy Ferrarit, mégsem megyek oda sírni az oldalukra.

2024. ápr. 6. 16:55
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
57%

Pontozzatok le nyugodtan, de először azért tisztáznám, semennyire nem vagyok érintett. Nincs táborozó korú gyerekem, nem vagyok Facebookon, így nem is kommentelnék, nem is olvastam őket.

De azért mutatok egy nézőpontot, hátha segít a kérdés megválaszolásában. Akik most itt hőbörögtök, hogy minek vállal valaki n számú gyereket, ha nem tudja megengedni nekik a fejenként százezres tábort, nem veszitek észre, hogy az állatkert pont ugyanazt csinálja 🤣 Engem például ez irritálna és nem kizárt, hogy másokat is. Elvileg egy állami intézmény, aminek állami pénzből és a belépő jegyek árából fent kéne tudnia tartani magát. Erre nem képes évtizedek óta, de kellett nagyobb területet, több állat, évek óta zajló "fejlesztések". Minek? Ők miért nem addig nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér?

Mindezt miből? Az egekbe emelkedő belépőkből(utána lehet nézni, mennyi volt az emelkedés tavalyról idénre, a támogatói jegyekből, a nesze semmi, fogd meg jól "örökbefogadásokból", meg a 27 ezer forintos tábori pólókból.

Semmivel se különbek, mint a kisebbségi asszony a tévében kuncsorog a jószándékú emberektől, mert a 4.apától kilencediknek született kicsi Armandót már nem emgedik haza a kórházból a fűtetlen szoba-konyhás vályogházba.

EZÉRT reklamálhat a 2-3 gyerekes, nem mélyszegénységben élő! anyuka, aki nem tudja elküldeni a gyerekét, de ha fele ennyibe kerülne szívesen elküldené és lemondana a túlárazott pólóról, meg bögréről.

2024. ápr. 6. 22:46
 32/41 anonim ***** válasza:
73%

31, ha nem használod rendszeresen a Facebookot, akkor nem tudod mi folyik ott. Konkrétan felháborító ocsmányságokat firkálnak. Pl. valaki leírta tök normálisan, hogy a minőséget mindenben meg kell fizetni, majd erre többen nekiesnek, hogy az állatkert nem minőségi. Nyilvánvalóan olyanok,

akik nem táboroztak ott. Minden következmény nélkül rossz véleményt írhatnak egy konkrét szolgáltatásról, ami nem is ismernek.

2024. ápr. 6. 22:57
 33/41 anonim ***** válasza:
43%

#32! Igen, hallottam, mi megy Facebook-on. Én most kifejezetten csak erre a kérdésre reagáltam.

Jogosan gondolják, akik gondolják, hogy ne attól legyen már "minőségi", hogy kiszúrják a táborozók szemét filléres bóvlikkal, hogy úgy tűnjön, mintha adnának valamit. Az nyilvánvaló, hogy nem a táborozó gyerekekre megy ez a pénz. Azt a töredékéből ki lehetne hozni. Ezért maga az állatkert hozzáállása lehet unszimpatikus. A "hőbőrgők" részéről lehet az egy elvárás, hogy az állatkert harácsolás helyett lehetővé tehetné nagyobb réteg számára az állatszeretet kifejezését, mert sok gyereknek lehetne jó program. De ő azt választotta, hogy egy szűk réteg számára teszi csak elérhetővé. Érthető a cél, hogy ezzel(meg sok minden mással) teszi fenntarthatóvá az állatkertet, így tudják biztosítani az állatok szükségleteit. Ugyanakkor én megértem, ha ez nem mindenkinek szimpatikus ebben a formában. Nekem se az.

2024. ápr. 6. 23:20
 34/41 anonim ***** válasza:
100%
Értem, amit írsz, de azok az emberek nem nagyon gondolkodnak. Tudnád, ha olvasnád.
2024. ápr. 6. 23:35
 35/41 anonim ***** válasza:
31%

Eleve miért kell 4 gyerek, ha egyet sem tud tisztességgel felnevelni az illető???

Vagy akkor csináljon négyet, kit érdekel, de ne panaszkodjon.

Nekünk egy sem lesz egyelőre, mert nincs annyi pénzünk, hogy normálisan meglegyen mindene.

Persze, szülhetnék, mert van kivel, van bevételünk, csak éppen nem akarom azt, hogy "bocs, te nem mész táborba, stb.", mert erre már nincs pénz.

2024. ápr. 7. 00:21
 36/41 anonim ***** válasza:
36%
#34! Persze, megértem, azt ti látjátok, kik írták. Én csak arra a középrétegre gondoltam, aki megtehetné, hogy élményt adjon a gyerekeinek, mert ők is szívesen mennének, meg is tudná tenni, ha reális áron lenne és nem kéne "táborozás" fedőnév alatt mindenféle vackot vennie kötelezően.
2024. ápr. 7. 00:39
 37/41 anonim ***** válasza:
56%
A Zootábor minden évben tényleg kifejezetten drága az átlag magyarnak és ahhoz képest, hogy hány ezreknek juthat eszébe, hogy mennyire élvezné a gyereke az Állatkertet, kevesen jutnak be. Ahogy már a belépő is drága 4-5 főre. De hogy miért kell panaszkodni... Bármelyik kereskedő, szolgáltató vállalja be, hogy hagyja a nyilvános kommentelést, véleménynyilvánítást az áruja kapcsán valamilyen online platformon, az fog ilyet kapni. Ezt tudni kell kezelnie vagy ne csináljon neki social media felületet. Nekem egyébként van két diplomám, jó pár tanfolyamon, a szakmámon belül tök jól keresek, ahogy a férjem is, aztán mégsem engedhetem meg már kb. semelyik tábort meg strandot úgy, mint pl. két-három éve, amikor még fejenként 4 hét tábort is fizettem a srácoknak (ami idén már milliós tétel lenne), mert hát ilyen a gazdasági helyzet, hogy a nagyja zsé ennivalóra megy el. Úgyhogy marad a home office meg a szabad strandokon hűtőládából való evészet - és a táborokat idén már meg sem nézem, szóval nem én voltam :)
2024. ápr. 7. 07:18
 38/41 anonim ***** válasza:
83%
19, szerinted szégyellnie kellene egy eladónak, tanárnak vagy ápolónak, hogy nem futja ilyen táborra akkor sem, ha esetleg csak egy gyereke van? Mert szerintem nemm az ő szégyene, hogy ne beszélhessen róla nyilvánosan...
2024. ápr. 7. 11:58
 39/41 anonim ***** válasza:
78%
32, nem attól lesz valami minőségi, hogy drága.
2024. ápr. 7. 12:04
 40/41 anonim ***** válasza:
60%

De hogy miért kell panaszkodni...

37, mert miért ne lenne joguk hozzá? Lehet, hogy a belüket kidolgozzák, nem jutnak egyről a kettőre és rohadt csalódottak, mert nem így akarnak élni?

2024. ápr. 7. 12:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!