Miért kell nyilvánosan egy gyerektábor alatt panaszkodni? Ez csak szerintem iszonyat ciki?
Mindig meglep amit a fővárosi állatkert táborai alatt látok.
Igen, nem olcsó..
27000/nap, 114.000 a heti tábor
De van benne napi 3-4 étel, a heti táborban 3 hónapra szóló belépő 1 gyerek+ 1 felnőttre, pólók, ajándékok stb
Kommentek tele ilyennel:
"Újabb program gazdagék gyerekeinek"
"4 gyerekem van, akkor ők ebből is kimaradnak, mert megfizethetetlen"
"Szegényekre sose gondolnak"
"mi van azokkal, aki nem engedheti meg ezt magának?"
"borzasztó, 3 gyerekem van, 1 napra se tudom őket elvinni"
Stb stb
Igen, én meg tudom tenni hogy befizetem a gyerekek hetes táborba is gond nélkül, igaz meg is dolgozunk érte, meg igaz nem is szültem 4-et, annyit én se tudnék befizetni.. mondjuk nem is cigizünk, kávézunk, Hellezünk és társai, megnézném sok ilyen szülőnek akinek 27000 sok ár azok mennek e..
De akik ilyeneket kommentelnek mit várnak? Hogy ingyen legyen mindenkinek? Ez az ára, tudod
viszed, nem tudod nek viszed..miért kell bűntudatot kelteni abban aki
megteheti? Annyira kellemetlen.
Én se tudok magamnak Gucci meg YSL kabátot venni akármikor vagy Ferrarit, mégsem megyek oda sírni az oldalukra.

Pontozzatok le nyugodtan, de először azért tisztáznám, semennyire nem vagyok érintett. Nincs táborozó korú gyerekem, nem vagyok Facebookon, így nem is kommentelnék, nem is olvastam őket.
De azért mutatok egy nézőpontot, hátha segít a kérdés megválaszolásában. Akik most itt hőbörögtök, hogy minek vállal valaki n számú gyereket, ha nem tudja megengedni nekik a fejenként százezres tábort, nem veszitek észre, hogy az állatkert pont ugyanazt csinálja 🤣 Engem például ez irritálna és nem kizárt, hogy másokat is. Elvileg egy állami intézmény, aminek állami pénzből és a belépő jegyek árából fent kéne tudnia tartani magát. Erre nem képes évtizedek óta, de kellett nagyobb területet, több állat, évek óta zajló "fejlesztések". Minek? Ők miért nem addig nyújtózkodnak, amíg a takarójuk ér?
Mindezt miből? Az egekbe emelkedő belépőkből(utána lehet nézni, mennyi volt az emelkedés tavalyról idénre, a támogatói jegyekből, a nesze semmi, fogd meg jól "örökbefogadásokból", meg a 27 ezer forintos tábori pólókból.
Semmivel se különbek, mint a kisebbségi asszony a tévében kuncsorog a jószándékú emberektől, mert a 4.apától kilencediknek született kicsi Armandót már nem emgedik haza a kórházból a fűtetlen szoba-konyhás vályogházba.
EZÉRT reklamálhat a 2-3 gyerekes, nem mélyszegénységben élő! anyuka, aki nem tudja elküldeni a gyerekét, de ha fele ennyibe kerülne szívesen elküldené és lemondana a túlárazott pólóról, meg bögréről.

31, ha nem használod rendszeresen a Facebookot, akkor nem tudod mi folyik ott. Konkrétan felháborító ocsmányságokat firkálnak. Pl. valaki leírta tök normálisan, hogy a minőséget mindenben meg kell fizetni, majd erre többen nekiesnek, hogy az állatkert nem minőségi. Nyilvánvalóan olyanok,
akik nem táboroztak ott. Minden következmény nélkül rossz véleményt írhatnak egy konkrét szolgáltatásról, ami nem is ismernek.

#32! Igen, hallottam, mi megy Facebook-on. Én most kifejezetten csak erre a kérdésre reagáltam.
Jogosan gondolják, akik gondolják, hogy ne attól legyen már "minőségi", hogy kiszúrják a táborozók szemét filléres bóvlikkal, hogy úgy tűnjön, mintha adnának valamit. Az nyilvánvaló, hogy nem a táborozó gyerekekre megy ez a pénz. Azt a töredékéből ki lehetne hozni. Ezért maga az állatkert hozzáállása lehet unszimpatikus. A "hőbőrgők" részéről lehet az egy elvárás, hogy az állatkert harácsolás helyett lehetővé tehetné nagyobb réteg számára az állatszeretet kifejezését, mert sok gyereknek lehetne jó program. De ő azt választotta, hogy egy szűk réteg számára teszi csak elérhetővé. Érthető a cél, hogy ezzel(meg sok minden mással) teszi fenntarthatóvá az állatkertet, így tudják biztosítani az állatok szükségleteit. Ugyanakkor én megértem, ha ez nem mindenkinek szimpatikus ebben a formában. Nekem se az.

Eleve miért kell 4 gyerek, ha egyet sem tud tisztességgel felnevelni az illető???
Vagy akkor csináljon négyet, kit érdekel, de ne panaszkodjon.
Nekünk egy sem lesz egyelőre, mert nincs annyi pénzünk, hogy normálisan meglegyen mindene.
Persze, szülhetnék, mert van kivel, van bevételünk, csak éppen nem akarom azt, hogy "bocs, te nem mész táborba, stb.", mert erre már nincs pénz.

De hogy miért kell panaszkodni...
37, mert miért ne lenne joguk hozzá? Lehet, hogy a belüket kidolgozzák, nem jutnak egyről a kettőre és rohadt csalódottak, mert nem így akarnak élni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!