Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dolgozó 3 gyerekes anyák,...

Dolgozó 3 gyerekes anyák, hogy néz ki egy napotok?

Figyelt kérdés
Most megyek vissza dolgozni és még nem nagyon látom át, hogy tudnám úgy beosztani az időmet, hogy mindenre jusson.
ápr. 6. 07:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
ha most mentél vissza dolgozni a legkisebb is 2-3 év körül lehet.. 3 áve is már egekbe voltak az árak, sőt még akkro még kevesebb fizetéssel voltál.. át kellett volna gondolni ezt a gyermekvállalást jobban nem?!
ápr. 9. 11:18
 22/26 A kérdező kommentje:
Akárhogy átgondolom, Magyarországon a legtöbb család nem engedheti meg magának hogy az egyik szülő ne dolgozzon. Akár 2 gyerekkel sem.
ápr. 9. 14:54
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
De 2 gyerekkel azért könnyebb az élet, mint hárommal
ápr. 9. 15:01
 24/26 anonim ***** válasza:
Azt mondod, hogy a gyerekek enyhén autisták. Azaz nem komoly a betegségük, ha komoly lenne, akkor nem 8 órában mennél vissza. Azon aggódsz már most, hogy nem fogod bírni. Nem gondolkodtál 4 vagy 6 órában csak?
ápr. 9. 15:15
 25/26 anonim ***** válasza:

Mi egy gyerek mellett sem engedhetjük meg,pedig a férjem magyar viszonylatban jól keres. Viszont egyiküknek sem segítettek semmit,de olyan szinten nem,hogy kaját sem kaptunk sokszor,meg 18 előtt sem,utána meg főleg. Kikapartuk a gesztenyét,de tetemes ingatlanhitelünk van, huszonöt évre. Az vigasztal,hogy az albérlet is ugyanennyi lenne,de most egy kis kertes házban lakunk,az alberlet meg egy nagyobb panel volt.

Őszintén szólva nekem sincs halvány fogalmam sem,hogy tudnak sokan három vagy több gyereket vállalni. Mondjuk sokakat ismerek,akiket segítettek a szülők,esetleg még plusz ingatlan is van kiadva,szerintem.legtob szor ez a kulcs. Azért egy saját lakás plusz egy két kiadott lakás hatalmasat dob az életszínvonal ön,aki erről a startol indul az világ életében előnyben lesz azzal szemben,akiket csupasz seggel tettek ki.

Egy gyereknek nincs nagyobb tehermentesítés az életben,mint egy saját ingatlan,de minimum egy önerő,valamint a tanulmányaiban való támogatás,akármit is szeretne. Nem kell velem egyetérteni,ez csak az én nezopontom. Nagyon szeretnék még egy gyereket,de tekintve az anyagiakat, na meg hogy nekünk is nulla segítségünk van,így ha beteg,én vagyok itthon ,egyelőre esélytelen.

Na hát ez a kérdés szempontjából nem releváns,de elment a társalgás iránya. Az e foodos hozzászóló voltam. Tényleg fontold meg! Nagy könnyebbség.

ápr. 9. 15:23
 26/26 anonim ***** válasza:
#24. Sajnos Magyarországon ez nem így megy,hogy amiben gondolkodsz azt kapod. Eleve kevessajnos a reszmunka,amit még fizetnek érte tobbnyire egy marék rizs.
ápr. 9. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!