Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dolgozó 3 gyerekes anyák,...

Dolgozó 3 gyerekes anyák, hogy néz ki egy napotok?

Figyelt kérdés
Most megyek vissza dolgozni és még nem nagyon látom át, hogy tudnám úgy beosztani az időmet, hogy mindenre jusson.
ápr. 6. 07:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

És még tanulsz is mellé?

Hát ez úgy tényleg nagyon meredek

Megvan már utána a rugalmasabb munka,vagy csak elviekben,és azt is keresgélni kell? Ha megvan,akkor talán ki lehet bekkelni valahogy..

ápr. 7. 10:47
 12/26 A kérdező kommentje:
Ha megvan a végzettség, akkor a munka is. De valóban, azt még magam sem látom át, hogy a tanulásra hol tudok időt szakítani.
ápr. 7. 12:22
 13/26 anonim ***** válasza:
Attól is függ mit tanulsz. Van,amit könnyebb beilleszteni,van amit nehezebb. Na meg nem mindegy pár hetes,hónapos képzés,vagy egy több éves egyetem. Azt is kalkulált bele be kell e jarnod,azt meg tudod e oldani.
ápr. 7. 12:44
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Férjed nem tud másik állást keresni? Mert oke hogy reggel beviszi őkrt, de attól még nem kéne csak este 8ra hazaesnie..valamit pedig neki is kellene valtoztatni, ha már 3gyereket is bevállaltatok.
ápr. 7. 19:07
 15/26 anonim ***** válasza:
51%
Főzni, fürdetni, altatni..na ezt a 3at apa is meg tudja csinálni. De az utolso 2t biztos..
ápr. 7. 19:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért mindig menet közben osztjátok meg kedves kérdezők, hogy amúgy beteg gyerekről van szó. A kérdésben soha nem szerepel. Úgy oldod meg ahogy mindenki más. Azt íród, hogy a betegségük enyhe figyelemzavaros csak, így nem hinném, hogy akkora problémát okoz, hogy mondjuk a játékaikat tegyék rendbe, olvassák fel hangosan amit megkell tanulni vagy ilyesmi. Szerintem nincs rendjén, hogy a férjed 8-ra esik haza. Csak te válaltad őket? Megse fordúlt a fejében, hogy lehet másik állás kellene? Mert kb úgy jön le, hogy úgy éltek mint valami lakótársak 3 gyerek mellett.
ápr. 7. 19:17
 17/26 A kérdező kommentje:

A férjem eddig korábban végzett. Pont azért kellett későbbi műszakot vállalnia, mert több mint egy óra neki az út, így ha 8-ra viszi az utolsó gyereket, akkor már a 9-es munkakezdésre nem érne be. Így 10-18 dolgozik. Ha vásárol is, akkor majdnem 8, mire hazaér. De ha én vinném őket, és ő 8-ra menne, akkor 16:20-ig dolgozna, a bölcsi pedig ötkor zár. Mindenképp csak az opció, hogy ő viszi őket, én pedig hozom

Ő biztos nem vált munkahelyet, az ő munkája biztosabb. Ha bármi közbejön, ő tud alkalmanként home officeban dolgozni. Én meg úgyis váltok amint tudok, mert egy utálatos rabszolgamunkám van, amitől alig várom, hogy szabaduljak.

ápr. 7. 20:16
 18/26 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy a főzést megkönnyítheti egy lassúfőző gép. Csak belerakod a hozzávalókat és nem is kell őrizni. Egész nagy mennyiséget is lehet csinálni vele.
ápr. 8. 08:45
 19/26 A kérdező kommentje:
De jól hangzik. Ennek utánajárok.
ápr. 8. 18:00
 20/26 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne egy pillantást vetni az e-food (vagy ingerfood,cityfood ugyanaz) oldalára is. Mi innen rendeljük a kaját,ketten a férjemmel 1500tol már vannak,2000ert menüt kapsz kevéssel és masodikkal. Rengeteg féle van,diabetikus,fitt,paleo,házias,minden is. Az a baj a főzéssel,hogy nemcsak főzni kell,hanem kitalálni,beszerezni,előkészíteni,majd főzés után eltakarítani is.

Megér annyit az a kis plusz (ha az idődet is beleszamolod olcsóbban jössz ki mintha főznel). Ha a gyerekeknek nem is,magatoknak érdemes lenne.

Mi teljes mértékben meg vagyunk vele elégedve, még sak az átvételre se kell várni,reggel hozzá a srác,meg van beszélve hova tegye. Nagyon kreatívak,panel hetedik emeletén ha laksz is megoldható.

ápr. 8. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!