Dolgozó 3 gyerekes anyák, hogy néz ki egy napotok?
És még tanulsz is mellé?
Hát ez úgy tényleg nagyon meredek
Megvan már utána a rugalmasabb munka,vagy csak elviekben,és azt is keresgélni kell? Ha megvan,akkor talán ki lehet bekkelni valahogy..
A férjem eddig korábban végzett. Pont azért kellett későbbi műszakot vállalnia, mert több mint egy óra neki az út, így ha 8-ra viszi az utolsó gyereket, akkor már a 9-es munkakezdésre nem érne be. Így 10-18 dolgozik. Ha vásárol is, akkor majdnem 8, mire hazaér. De ha én vinném őket, és ő 8-ra menne, akkor 16:20-ig dolgozna, a bölcsi pedig ötkor zár. Mindenképp csak az opció, hogy ő viszi őket, én pedig hozom
Ő biztos nem vált munkahelyet, az ő munkája biztosabb. Ha bármi közbejön, ő tud alkalmanként home officeban dolgozni. Én meg úgyis váltok amint tudok, mert egy utálatos rabszolgamunkám van, amitől alig várom, hogy szabaduljak.
Érdemes lenne egy pillantást vetni az e-food (vagy ingerfood,cityfood ugyanaz) oldalára is. Mi innen rendeljük a kaját,ketten a férjemmel 1500tol már vannak,2000ert menüt kapsz kevéssel és masodikkal. Rengeteg féle van,diabetikus,fitt,paleo,házias,minden is. Az a baj a főzéssel,hogy nemcsak főzni kell,hanem kitalálni,beszerezni,előkészíteni,majd főzés után eltakarítani is.
Megér annyit az a kis plusz (ha az idődet is beleszamolod olcsóbban jössz ki mintha főznel). Ha a gyerekeknek nem is,magatoknak érdemes lenne.
Mi teljes mértékben meg vagyunk vele elégedve, még sak az átvételre se kell várni,reggel hozzá a srác,meg van beszélve hova tegye. Nagyon kreatívak,panel hetedik emeletén ha laksz is megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!