Mennyibe kerül ez az injekció?
6 hetes kontrolon a doki ajánlott fogamzásgátló gyógyszer helyett egy injekciót, ami 3 hónapig véd.
Mennyibe kerül ez?
Barátnőm így védekezett, bevált neki, nem kellett gyógyszert szednie, gumit vennie.
Előtte hormontartalmú gumigyűrűt hasznàlt, minden sex előtt fel kellett rakni, de azt mondta valahogy ezek az eszközök élvezték a szeretkrzés varázsát, mert azzal kellet foglalkoznia, mikor uhorjon ki az ágyból èrte menni, felrakni.
Nem tudom mi a neve.
De ha 3 havi cerezette 8.000 ft körül van, akkor nem hiszem hogy ebből 3 havi adag csak ennyi lenne.
Szia!
Én is Cerazette-t szedek, most 6,5 hónapos a kisfiam. Valójában, majdnem 9000 Ft a 3 havi adag. De pont ma voltunk tanácsadáson a védőnőnél, és mivel már kiesnek szopizások a hozzátáplálás miatt, szólt a védőnőm, hogy figyeljek oda,mert a Cerazette csak minimum napi 5 szoptatás mellett véd rendesen. És nálunk már nem nagyon jön össze ez az 5 szopi. Ő a szurit javasolta nekem is, hogy ez a másik ami mehet szoptatás mellett. És igen, ezer valamennyi csak a 3 havi adag. Amúgy pont holnap megyek a nődokimhoz, és rákérdezek, majd megírom mit mondott.
Kedves utolsó!
Hogy érted, hogy tönkretett?? Mi történt?
Köszi
Utolsó előtti!
Na mi volt, mit mondott a dokid??
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!