Az inszemhez ami kell (injekció, gyogyszer stb.. ) , kb. összességében mennyibe kerül? Azt tudom, hogy magát az inszeminációt a TB támogatja. De ami hozzá kell, az hogy van? Milyen szerek, injekciók ezek? És mennyi pénzben?
Figyelt kérdés
2008. júl. 27. 11:18
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy 3 inszemitáció teljesen ingyenes, ha terhességmegtartó gyógyszert adnak hozá az pedig csak pár száz forint.
2/3 anonim válasza:
Ez egyrészt intézményfüggő, másrészt attól is függ, hogyan reagál a szervezeted az injekciókra.
Ideális esetben 12-14 napig stimulálnak, aztán kapsz egy tüszőrepesztőt, majd a beavatkozás után hüvelykapszulát a beágyazódás segítéséért.
Nálam pl. nagyon sokba került, mert csak a 24. napra lettek megfelelő méretű petesejtjeim, így előre nem tudod. Hivatalosan 15-30 ezerről beszéltünk, de nekünk mindenestől kb. 80 ezer volt. Még jó, hogy elsőre sikerült:) Maga a tüszőrepesztő, amit egyszer kapsz, az pl. 7-8 ezer Ft, a többi gyógyszer mennyiségét az orvos dönti el a folyamatos UH kontrollok után.
Remélem, segítettem.
15 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
Kb. 80 e Ft egy inszem tokkal vonoval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!