Sára után adnád a Saroltát?
Egy Sára már van, s most a tesó lenne Sarolta.
Tudom, hogy furcsa, hasonló nevek, de én ebbe a hangzásba szerettem bele annó.
És a Sára Sarolta-Sarolta Sára két névről mi a véleményetek? (nem tudom, hogy lehet-e így, ha van már egy Sára)
A 10-es válaszod alapján jó nagy bunkó vagy
Feltettél egy kérdést amire a gyakorihoz képest normális hangnemben jöttek a válaszok erre mivel neked nem tetszőek a válaszok jön is a kioktató hangsúly ezért kár volt kiírni a kérdést
Kérdező, talán mielőtt másnak ilyeneket írsz, hogy nem ismeri elég jól a magyar neveket, neked kellene utánanézned. [link]
Nem adnék két ennyire hasonló nevet, még ha máshogy becézed, akkor sem. Ha van már egy Sára, akkor a második kislánynak keress egy másabb nevet, vagy minimum adj két nevet, amiből az első keresztnév legyen más, a második lehet a Sarolta, ha annyira akarod. Tehát pl. Anna Sarolta (az Anna helyén persze egy nektek tetsző másik név állna). Én egyedül ebben a formában tartanám elfogadhatónak, hogy a Sarolta nevet is megkapja. Így van egy külön, saját neve, kevésbé összekeverhető, és később nyugodtan dönthet úgy, hogy azt használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!