Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sára után adnád a Saroltát?

Sára után adnád a Saroltát?

Figyelt kérdés

Egy Sára már van, s most a tesó lenne Sarolta.

Tudom, hogy furcsa, hasonló nevek, de én ebbe a hangzásba szerettem bele annó.

És a Sára Sarolta-Sarolta Sára két névről mi a véleményetek? (nem tudom, hogy lehet-e így, ha van már egy Sára)

2024. márc. 29. 23:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%
Fú kérdező, mekkora egy paraszt vagy. De, ismerem, és azt is tudom, hogy a Saci azért nem annyira gyakori, simán lesárizzák a Saroltákat sokan. De tudod mit, a te gyerekeid, nevezd el őket úgy, ahogy te azt kimókoltad, mi közünk nekünk ehhez. Pofám leszakad.
2024. márc. 30. 10:43
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A húgom Sára és Sárinak, illetve Sacinak is becézzük 🤷‍♀️
2024. márc. 30. 10:58
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Én adnám. Sári és Lotti. Vagy Sári és Saci :)
2024. márc. 30. 11:37
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

A 10-es válaszod alapján jó nagy bunkó vagy

Feltettél egy kérdést amire a gyakorihoz képest normális hangnemben jöttek a válaszok erre mivel neked nem tetszőek a válaszok jön is a kioktató hangsúly ezért kár volt kiírni a kérdést

2024. márc. 30. 11:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, talán mielőtt másnak ilyeneket írsz, hogy nem ismeri elég jól a magyar neveket, neked kellene utánanézned. [link]

Nem adnék két ennyire hasonló nevet, még ha máshogy becézed, akkor sem. Ha van már egy Sára, akkor a második kislánynak keress egy másabb nevet, vagy minimum adj két nevet, amiből az első keresztnév legyen más, a második lehet a Sarolta, ha annyira akarod. Tehát pl. Anna Sarolta (az Anna helyén persze egy nektek tetsző másik név állna). Én egyedül ebben a formában tartanám elfogadhatónak, hogy a Sarolta nevet is megkapja. Így van egy külön, saját neve, kevésbé összekeverhető, és később nyugodtan dönthet úgy, hogy azt használja.

2024. márc. 30. 11:55
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyiket sem! A Sáránál kevesebb ronda név van számomra
2024. márc. 30. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!