Mennél, vagy maradnál? Fontos a gyerekeknek, hogy ott legyek én is?
Holnap reggel indulnánk a férjem családjához a 4 és 6 éves gyerekeinkkel, hétfő estig maradnánk.
Őszintén, nekem semmi kedvem menni. Nemrégiben elvesztettem egy szeretett barátomat, és inkább itthon maradnék, gyászolnék csendben, egyedül, megélném az érzéseimet, amire nincs túl sok lehetőségem a hétköznapok során.
Ugyanakkor bűntudatom lenne, ha a férjem egyedül menne el a gyerekekkel. A férjem szeretné, ha én is mennék.
Jóban vagyok a családjával, de nekem nem terelnék el a figyelmemet, inkább kötelező program lenne.
Ti mit tennétek a helyemben?
A gyerekek is szeretik a nagyszülőket, rokonokat, más gyerekek is lesznek ott, akikkel játszhatnak. De mégis, olyan bűntudatom lenne, ha kimaradnék a húsvéti programokból.
27# Érdekes figura lehetsz. :D
Kérdező,azt kérdezted ki menne és ki maradna. Én mennék a családommal,hisz itt van a tavaszi szünet,sajnos alig vagyunk együtt a sok munka,stb. miatt,ki nem maradnék ebből,hogy utána nyárig megint megy a malomszekér,de én nagyon családcentrikus vagyok,így neveltek. Nem teljesen értem miért kellene napokig egyedül lenned és mondjuk miért nem maradsz egy napig majd utánuk mennél,hidd el nem tesz jót,mondom ezt úgy,hogy váratlanul halt meg a barátnőm egy éve 9 éves szoros barátság után,még azelőtt is beszéltünk 10 perccel mielőtt összeesett. Tudom milyen érzés és meg kell élni,gyászolni,meg hát az se mindegy mikor történt. A héten,múlt héten? Vagy két hónapja. Viszont ez a te döntésed és érzésed nyilván,neked kell érezni. Egyébként ha nem mennék, én utána ha van rá lehetőség még elmennék ugyanígy a gyerekekkel akár hétvégén közösen,hogy a férjemnek is legyen pár napja kicsit önmagára feltöltődni.
"Ha neked az a kirakatcsalád,hogy egy hétvégét töltesz el a családoddal a negyedéves szünidő/szabadság alatt"
Hány hétvége van egy évben? 52. Ebből 1 a húsvét. De te leírod azt, aki nem a családjával tölti azt az egyet. Na ilyen a kirakatcsalád. Ha húsvétot nem tudod kipisztolni, mert külön vagytok, az katasztrófa (neked). Mást meg nem a fb-nak akar megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!