Az oltast hogy viselik az 1 évnél idősebb gyerekek? Az én kislányom pont 1 éves nagyon jól viseli az oltast, szinte nem is sír. Sokan mondják, hogy majd változik ez.
Nincs ebből kellemetlenség, hogy ordít egy gyerek. Legutóbb, mikor vittem a kisebbik fiam pont egy brutális front volt. Szó szerint minden gyerek ordított a rendelőben a felnőtteknek fájt a feje, mondta a doki néni, hogy neki is fáj.
De nálunk ebből nem csinálnak problémát, hogy sír-e egy gyerek vizsgálaton vagy nem. Teljesen rezignáltan végzik így is a dolguk.
Félre értés ne essék, attól hogy a tied most nem sírt és nagyon büszke vagy rá, lehet, hogy legközelebb ordítani fog, akkor meg szégenykezned kéne?- bocsi csak átlátok a kérdéseiden...
Gyerekkorhazban dolgoztam.
Kerdezo, a legtobb kisgyerek sir egy rendeloben, korhazban.
Ez teljesen megszokott, normalis, az egesz vilagon igy van. Hogy lenne mar kellemetlen ?
Attol, hogy a tied nem sirt egy evesen, attol meg nem lesz jobb mint a tobbi aki sir.
Fura vagy, kerdezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!