1/14 anonim válasza:
Lionel lett a lányom osztálytársának a kistesójának a neve, nem idén barnultak a szülők :D
A többi egyszerűen csak nagyon erőltetett
2/14 anonim válasza:
Én is a mekiben láttam Lionelkét, hát nem volt egy sápatag család, na.
3/14 anonim válasza:
Cigó nevek, éppeszű magyar így nem hívja a gyereket
4/14 anonim válasza:
Nem szep nevek..hiaba ritkák akkor sem szepek
5/14 anonim válasza:
A Narendra nagyon tetszene - egy fantasy regényben.
7/14 anonim válasza:
A Nikola tetszik, magyar gyereknek ezek közül ezt javasolnám.
Ha sokat lesz külföldön, akkor az Eltont és a Lionelt is el tudom éppen képzelni.
8/14 anonim válasza:
Lionelt kettőt ismerek. Az egyik színmagyar, 20 év körüli srác, a másik pedig amerikai-thai szülők 40 éves gyermeke, ő külföldön él. Nikola nagyon tetszik, mint férfi név, de Magyarországon ez női név. Az Eltont nem tudom Elton John-tol elvonatkoztatni, az N betűs katyvasz pedig nem anyakönyvezhető Magyarországon
10/14 anonim válasza:
Narendrát soha nem hallottam sehol. Fantasy regényben tényleg jó lenne. A többi név is teljesen jó - a megfelelő külföldi országban. Nikoláról az ország/nyelv ismerete nélkül azt sem lehet eldönteni, fiú-e vagy lány.
Azt pedig el sem tudom képzelni, miért akar valaki Magyarországon ilyen neveket adni. Hacsak az egyik szülő származása nem indokolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!