Mit gondoltok az alábbi lánynevekről?
Dobos vezetéknévhez.
Hanna, Ilona, Diána, Csenge, Boglárka, Izabella, Abigél, Norina, Johanna.
Egy Dobos Diánát pont ismerek, neki tetszik a neve, de a többi név is jó a vezetéknévhez szerintem.
(Viszont sajnos nem tudok elvonatkoztatni, a Norina nekem nagyon "szexiparos" hangzású.)
Dobos Hanna, Dobos Ilona, Dobos Johanna.
Ezek szerintem nagyon jól hangzanak! :)
Szép női nevek. A Hanna elég gyakori manapság, de ezzel a vezetéknévvel nekem tetszik.
Csenge és Norina nem tetszik, a többivel nagyon szép.
Dobos Ilona különleges lenne.
Hanna - Szép név, de rengeteg van belőle. Ha egy óvodás csoportban 5 is megfordul belőle, akkor már megy az újrakeresztelés. “Te leszel A Hanna, te Hani, te Hanka, te Hannus, te Hancsa”.
Ilona - Így hívták a nagymamámat. Gyerekek között már évtizedek óta nem gyakori, pedig szerintem gyönyörű név.
Diána, Izabella, Abigél, Boglárka, Johanna - Dobos vezetéknévhez is szép lehet. Közismertek, mégis elegánsak. Később se lesz vele probléma.
Csenge - Nincs vele problémám, csak mára elcsépelt lett. Szinte az összes Bogyó és Babócán nevelkedett Z és Alfa generációs lány Csenge.
Norina - Akaratlanul is egy hazai botrányhős jut róla eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!