Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alábbi...

Mit gondoltok az alábbi lánynevekről?

Figyelt kérdés

Dobos vezetéknévhez.

Hanna, Ilona, Diána, Csenge, Boglárka, Izabella, Abigél, Norina, Johanna.

2024. márc. 18. 22:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
A Diána kivételével mindegyik tetszik.
2024. márc. 18. 22:24
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy Dobos Diánát pont ismerek, neki tetszik a neve, de a többi név is jó a vezetéknévhez szerintem.

(Viszont sajnos nem tudok elvonatkoztatni, a Norina nekem nagyon "szexiparos" hangzású.)

2024. márc. 18. 22:25
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Nekem a Dobos Diána és a Dobos Abigél verzió tetszik a legjobban.
2024. márc. 18. 22:32
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a Csenge és a Norina nem jönne szóba. A Boglárka és a Diána nevet sem szeretem igazán, de a Dobossal mindkettő jól hangzik. A többi tetszik.
2024. márc. 18. 22:42
 5/21 anonim ***** válasza:
9%
Hanna, Norina oké, de a többi...csúnya nevek listájáról szedted?
2024. márc. 18. 22:49
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Ilona, Diána, Izabella, Abigél, Johanna tetszik. Hanna is szép, csak túl gyakori.
2024. márc. 19. 03:15
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Dobos Hanna, Dobos Ilona, Dobos Johanna.

Ezek szerintem nagyon jól hangzanak! :)

Szép női nevek. A Hanna elég gyakori manapság, de ezzel a vezetéknévvel nekem tetszik.

2024. márc. 19. 05:14
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Csenge és Norina nem tetszik, a többivel nagyon szép.

Dobos Ilona különleges lenne.

2024. márc. 19. 05:51
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
5# A lányom Johanna, akkor most csúnya a neve? Mindenkinek tetszik a neve, mindig megjegyzik, hogy milyen különleges. Várom a te és a gyereked nevét, mi is azt mondhassuk, hogy milyen csúnya. Az eszem megáll az ilyen emberen. Max azt mondhatod, hogy nekem annyira nem tetszik, de azt, hogy csúnya.
2024. márc. 19. 10:07
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Hanna - Szép név, de rengeteg van belőle. Ha egy óvodás csoportban 5 is megfordul belőle, akkor már megy az újrakeresztelés. “Te leszel A Hanna, te Hani, te Hanka, te Hannus, te Hancsa”.

Ilona - Így hívták a nagymamámat. Gyerekek között már évtizedek óta nem gyakori, pedig szerintem gyönyörű név.

Diána, Izabella, Abigél, Boglárka, Johanna - Dobos vezetéknévhez is szép lehet. Közismertek, mégis elegánsak. Később se lesz vele probléma.

Csenge - Nincs vele problémám, csak mára elcsépelt lett. Szinte az összes Bogyó és Babócán nevelkedett Z és Alfa generációs lány Csenge.

Norina - Akaratlanul is egy hazai botrányhős jut róla eszembe.

2024. márc. 19. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!