Mondanátok szép lányneveket?
Figyelt kérdés
Olyan nevet szeretnék adni a leendő kislányomnak ami felnőtt korában is megállja a helyét. Nem szeretnék gyakori nevet adni. Én a Lívia névre gondoltam, de nem biztos hogy ez a végleges döntés. Szeretnék pár tippet olvasni hogy nektek mi tetszik.febr. 9. 20:07
2/19 anonim válasza:
Szerintem a Lívia szép :)
Nekem most tetszik az Eszter is, ha lányom lenne, szerintem így hívnám.
3/19 anonim válasza:
Teljesen jó a Lívia.
Számomra szép még az Edina, Lilla, Karina, Hella, ami hirtelen eszembe jutott.
4/19 anonim válasza:
Alexandra, Emília, Viktória, Adrienn, Fruzsina, Anna, Amália.
5/19 anonim válasza:
Szerintem is szép a Lívia :)
A mi nagylanyunk Nóra, szerintem az kislánynak és felnőtt nőnek is nagyon szép. A születendő kislányunk pedig Olívia lesz hasonló okokból.
6/19 anonim válasza:
A szépség relatív....
Nekem nagyon tetszik a Gerda, Lizandra és a Kornélia
8/19 anonim válasza:
A Lívia nagyon szép! Most született az ismerősömnél Gerda nevű kislány, nekem most az is nagyon tetszik.
9/19 anonim válasza:
Beatrix,Zita,Heléna,Miléna,Helga,
Kármen,Tilda,Tímea,Viola,Tekla.
10/19 anonim válasza:
Szép a Lívia, nekem egy fokkal jobban tetszik a Lídia. Jó még az Emilia, Amélia is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!