Őszintén, mi értelme van a nevekkel kapcsolatos kérdéseknek?
Ma is sok nevekkel kapcsolatos kérdés lett föltéve, de úgy általában is sok van és nem látom értelmét. Főleg ahol már azt írják, hogy: Ha mindkettőt olyan rondának tartod, hogy inkább nem lenne neve a gyerekednek, akkor ne szavazz, ne fűzz hozzá kommentárt, csak lapozz tovább. Köszi! Miközben a nevek olyanok alapból de persze ne írjunk kommentárt hozzá. Akkor csak olyanok írjanak akik olyan választ adnának ami a kérdezőnek tetszik? Meg csak egyik vagy másik név tetszik de úgy mi értelme van? Nem pont az adott párnak kell eldöntenie így mit számít Irénke vagy Gyula válasza a gyakorikérdések.hu oldalról mikor ezen kérdések válasz száma nagyjából 10-15 között van ha maga a név nem megbotránkoztató. De még ha tökre átlagos nevek is vannak felsorolva, mennyivel lesz előrébb a válaszokból? Lehet csak unatkoznak az emberek? Máskor meg közölnek olyat, hogy mi van ha én csak egy regény szereplőjének akarok nevet választani vagy csak úgy érdekel? Hát bakker ekkor annyit mondok magamban, hogy erre ott van más kategória, ne ide írj ilyeneket amikor nem gyereknek tervezel nevet adni és gondod akatt benne hisz aki gyerekvállalás kategóriában van nem fogja egyből azt feltételezni, hogy egy regény szereplőnek akarsz nevet adni, hanem egy valóságbeli születendő babának...A másik dolog, meg a furábbnál furább kb szappanopera jelelgű felsorolt neves kérdések amiket korábban egy felhasználónak véltem de mára már nem tudom mit gondoljak. PL.mikor már a kérdésben sorolja fel a neveket pedig a megjegyzésben is lehetne mint Mit gondoltok a Jusztin, Ármándó, Dusán, Zorán nevekről? Itt én értelemszerűen troll kérdésnek nézem, nyilván van valaki aki pont ilyen szappanopera jellegű borzalmakat néz a gyereke nevének és hetente kérdez ilyesmiket szinte...Meg aki kiírja a vezetéknevet, és ahhoz keres nevet? vagy már meg van a komplett vezeték és keresztnév és arról kér véleményt. Gondoljunk bele mikor a kis Szatmárvölgyi Dzsesszika (bocsi ha ténylegesen így hívnak valakit O_O) feljön ide és látja, hogy az anyja véleményeket kért a komplett nevéről és kb az összes negatív.
De úgy nagyvonalakban mit gondoltok a neves kérdésekről?
Szerintem van az a szemellenzős fajta, akit az észérvek sem érdekelnek, tehát hiába mondja 30 ember itt, hogy nem, mert ő csak támogatást akar.
Ez mondjuk nem csak névadásban jellemző. Ilyenkor szoktak az egyetlen velük egyetértőnek köszönetet mondani, mondván, csak az volt hasznos, mindenki más rosszindulatú.
Kérdező, a #13-as számú kommented a válasz a kérdésedre.
Mások is ugyanezért kérdeznek.
Azt gondolom, hogy nagyon ráérsz és szerencsés vagy, hogy ez az egyetlen problémád😁
Ja, értem már, hogy az a baj, hogy más is tesz fel, nem csak te.
Az első példádban írtat történetesen én tettem fel. Nem fogod elhinni, de én is csak egyszer, pont akkor, amikor aktuális🤣
Gyengébbek kedvéért azt is elmondom, miért. Mert a kérdés alapvetően szavazásra épül. Nekem tetszésben nincs akkora különbség a 2 név között, mint ami a szavazásnál kijött. Tehát, HA az egyiket adom, akkor ez is lehet az EGYIK szempont, hogy melyik az elfogadottabb. Ha megkérdezném a 2 legjobb barátnőmet abból nyilván nem derülne ki.
Nyilván nem azért született a kérdés, hogy kiderüljön, melyik az a név ami mindenkinek tetszik, mert mindenki tudja, hogy olyan nincs. Aki meg mindkettőt rondának tartja, az nem azért van kizárva, mert nem tudom elfogadni, ha valakinek nem tetszik, hanem azért, mert azt egyébként is tudom, hogy nem tetszik mindenkinek, viszont k.rvára nem segítség. Ugyanis nem az a cél, hogy a gyereknek ne legyen neve😂 Hanem, hogy AKINEK tetszik valamelyik, annak melyik.
A másik, hogy a kritikát is elfogadom. Bár, a kérdés lényege a szavazás, a kulturált kommenteket is szívesen fogadom. Pl.kiderülhet, hogy valaki szerint betegség hangzású, ami nekem eszembe se jutna és elgondolkodhatok rajta, ha akarok, vagy figyelmen kívül is hagyhatom.
Kívánom, hogy találd meg te is a lelki békéd!😁
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Hányszor teszed fel ezt a kérdést? Nagyon rá vagy kattanva a témára.
Te vagy az egyetlen, aki azt feltételezi, hogy személyiségzavaros lesz a gyerek vagy megutálja a nevét, csak azért, mert lát róla egy kérdést.
Ha elégedett és boldog vele, nyilván nem fog ilyen oldalak kommentjeire adni. Ha pedig eleve utálja, nem talál itt semmi újat.
Gyerekkorom óta utálom a nevem, pedig az itt válaszolgatók többsége szerint “gyönyörű”, “romantikus”, “lágy” név. Minimálisan sem befolyásolt soha, ki mit gondol. Az a fontos, hogy a viselője hogy érezze magát vele. Éppen ezért fogom megváltoztatni.
Gondolom, lesznek fikázók, meg lehúzók, de cseppet sem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!