HSG után kinek sikerült a baba? Véleményeket és tapasztalatokat szívesen olvasok. Többi lent….
Figyelt kérdés
Ma. 2024.03.18 volt HSG vizsgálatom. Rettegtem tőlle mert sokat olvastam róla. Annyira nem volt vészes. két szisszenéssel kibírtam :)
3 alkalommal is benyomták a kontraszt anyagot utánna annyit mondott az orvos, hogy a jobb oldali teljesen zárt. a bal oldali 3/4 ig volt az de az átjárható lett. 1 éve próbálkozunk. nekem van 2 gyermek férjemnek nincs még.
Kicsit sokkot kaptam hogy két gyermek után ez van, és kicsit aggódok is.
Mikor lehet együtt lenni a párommal? 5-6 nap múlva esedékes a peteérésem. ,,egy,, petevezetékkel lehet még esélyem normális úton teherbe esni?
(Orvosom késésben jött és a sokk hatásától is elfelejtettem megkérdezni tőle)
köszönöm ha elolvasod és válaszolsz. :)
#HSG #meddőség #inszemináció #gyerektervezés #petevezeték átjárhatósági vizsgálat #nőgyógyászati beavatkozás
márc. 18. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!