Ha csúszós a habtapi szőnyeg, akadályozhatja a mászás megtanulásában?
Egész nap szinte a földön ezen a Régió jatekboltos egybe nagyobb tapiszőnyegen van, de zokniban is nagyon csúszós.
Hátráltathatja ez a mozgásban a Babát? Már nagyon akarna kúszni-mászni, sokszor fursztralja is, repulozik sokat ilyenkor. de most csak körbeforog vagy hatratolat rajta. 6 hós
Hova sietteted a 6 hónapos gyereket?
Ennyi idősen még a kúszással sincs elkésve.
Egyébként NORMÁL izomtónusú gyereket nem zavar ilyen körülmény. Megtanulja.
6 honaposan meg rohadtul nem kell kuszni.
Nekunk sosem volt semmi flanc a foldon, laminalt padlo, es tokeletesen megtanult. Semmi koze hozza.
A kérdés nem az volt, hogy el van e késve ;), hanem hogy ez a fajta szőnyeg jó e neki!!
Erre várok választ.
Sehol nem írtam hogy késésben lenne, most át is olvastam még egyszer. Most kezdi gyakorolni a mozdulatokat! Emiatt tartom fontosnak, hogy megfelelő helyen legyen ehhez.
A kérdés a szonyegre vonatkozik, tudom mikor várható a kúszás-mászás. Köszi!
Köszi!
Férjem többször mondogatja, hogy nagyon csúszós, én is zokniban van, hogy megcsúszom rajta. Volt Dévényes 1-2x, ő kérte akkor, hogy a plédet már felejtsük el, mert hátráltatja. Ezért tettem csak fel a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!