Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz 2 gyerek 2...

Szerintetek gáz 2 gyerek 2 apától kis korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Az első kapcsolatom 5 évig tartott ahol nem jött össze a baba, szinte emiatt szakítottunk mert sok stresszt okozott köztünk. Ezután egy 2 éves kapcsolatomba pedig becsúszott a baba és mivel mindketten akartuk megtartottuk. Végül 7 hónapos terhesen elhagyott a lányom apukája és szinte azonnal felkeresett az exem. Kb 2 hónapos lehetett a lányom mikor pedig újra összejöttünk és azóta együtt neveljük a kicsit. Jelenleg 1 éves a lány és teherbe estem.. Tény és való hogy nem védekeztünk tehát mi voltunk a hülyék, mivel fél vállról vettük a dolgot hisz anno 3 évig próbálkoztunk. A babának örülünk, megtartjuk, szeretnénk összeházasodni és a lányomat is szeretné a nevére venni párom. Ti elitélnétek engem hogy “csöbörből vödörbe” élem az életem? :/ Legfőképpen a külvilág véleménye szomorít el mert biztosan el fognak itélni, részben jogosan. Egyébként mindketten tehetősebb családból származunk, van saját házunk, jó jövedelmünk.
márc. 13. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nincs a homlokodra írva, és nem a te hibád, hogy elhagyott a gyerek apja.

Az mondjuk érdekes, hogy mindkettő becsúszott, de gondolom nem ezzel kezded a bemutatkozást.

márc. 13. 11:59
 12/15 anonim ***** válasza:
12%
És most így két baba után utána olvasol már, hogy készül a gyerek, vagy csúszik be lassan a harmadik?
márc. 13. 12:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 éves korom óta együtt vagyok a párommal, együttélés, lánykérés, álomesküvő, kertes ház, autó, tervezett gyerekek, és így is folyton azt hallgatom, hogy meg fogjuk csalni egymás, meg fogjuk unni egymást, le fog lépni és egyedül maradok 2 gyerekkel, nem építettem karriert, éhen fogunk halni, biztos besikerült a baba és azért házasodtunk össze. Én azt hittem, hogy minden ember arra a kis nyálas szerelmi sztorira vágyik, amit mi megkaptunk, de az évek alatt megtudtam, hogy csak felelőtlenek és naivak vagyunk. :D 25 és 28 évesen jöttek a gyerekek, 23 évesen volt az esküvő.
márc. 13. 12:27
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Pont lesz.rom magasról, hogy ki mit gondol. Ahogy azt is, hogy kinek kitől vannak a gyerekei.

Nem te vagy az első sem az utolsó, akinek nem egy apától vannak a gyermekei.

Nekem sem, sőt jóban van az ex férjem a férjemmel, közös hobbijuk is van. Gyerekekkel is csinálunk közös programot úgy, hogy mindketten jönnek, nyaralni is úgy megyünk. Nálunk meg volt aki erre tett megjegyzést. Hát pont rohadtul nem érdekel.

márc. 13. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 gyerekem van 3 apától. Ezt dobta a gép.

Az elsőnél nagyon fiatal voltam, rosszul választottam, egy igazi link alak, a másodikkal nem illettük össze, állandóan veszekedtünk amíg együtt voltunk, nem foglalkozott velem. De válás után jóban maradtunk, szereti a gyereket is meg az első házasságomból született gyereket is továbbra is.

Most a harmadikkal vagyok már 5 éve, 3 éves a közös gyermekünk. Mi jól működünk együtt, szereti a gyerekeimet is, az összeset, az exemmel is tök jóban van, kb haveri a viszony :D

Engem tök nem érdekel ki mit gondol, nyilván az elején én sem így terveztem meg a jövőt, de a gyerekeim kiegyensúlyozottak :)

márc. 16. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!