Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék utána olvasni a...

Hol tudnék utána olvasni a gyermeklélektannak?

Figyelt kérdés
Légyszi ha könyvet javasoltok,akkorm olyan legyen,amit manapsag is lehet kapni,elérhető a boltokban. Olyasmire gondolok,hogy az adott életkornak mik a sajátosságai,mi hogyan alakul ki,képességek,stb. átfogóan. A Mérei Ferenc Binét Ágnes féle nagyon jó lenne,de az már nagyon régen nem elérhető. Alapos, átfogó könyv /weboldal /bármi kellene,ami ugyanakkor nem szakmabelieknek,hanem normál halandó anyukák számára is közérthető, mert a lényeg nem a szakbarbárság lenne,hanem hogy a hétköznapokba is magammal tudjam vinni, hasznosítani az infokat.

#Gyermekléleltan
márc. 10. 23:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"testvérek,mint okvetlen muss?"

Nem mindenkinek vannak, de akinek vannak, azoknak szükségük van rájuk.

Amúgy Pálferi nem tudom, miért tiltólistás nálad, hiszen ő is javasolja pl. az Egyszerűbb gyerekkort Payne-től...

márc. 11. 18:17
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem annyira szeretem,mikormolyan emberek okoskodnak a gyermekvállalásról,akiknek nincs gyereke. Lehet jó rálátása,de nekem akkor sem hiteles. Főleg egy katolikus pap. Na meg-ismet,huszadszorra- fejlodeslelektanrol kérdeztem,nem általános nevelési könyvekről. Az egyszerűbb gyermekkor egy kitűnő könyv,én is olvastam,de nem válasz a kérdésemre.

A testvér témát amúgy is érdemes mindenkinek diszkréten kezelni,szvsz a másik méhében turkálás.

márc. 11. 18:23
 13/21 anonim ***** válasza:
68%
A testvér téma a másik méhében turkálás? :DDD
márc. 11. 18:25
 14/21 anonim ***** válasza:

utána?

mi után?

miért nem előtte inkább?

olvasni nem csak utána tudsz, hanem előtte is

márc. 11. 19:01
 15/21 A kérdező kommentje:

13. De az. Nem tudhatod a másiknak egyáltalán megmaradt és szülés után

.akar e egyáltalán gyereket, másodikat,stb. Személy szerint ugyanolyan tapintatlan kérdés,jugy lesz e kisteso,mint hogy na és SZOPIK?

14.no comment a gyakori tényleg egy pöcegödör.

Közben sikerült megszereznem az említett könyvet,hála annak a hozzászólónal aki írta,hogy tanitoknak kötelező.

márc. 11. 20:24
 16/21 anonim ***** válasza:
66%

"tapintatlan kérdés,jugy lesz e kisteso"

Úgy is fel lehet fogni, hogy érdeklődő kérdés. Törődő. Aki ilyet kérdez, az nem szarik a fejedre, hanem szeretné tudni, hogy mi újság veled, veletek.

Azt kell rá válaszolni mosolyogva, hogy "Nem vagyok jós, majd kiderül." És kész.

márc. 11. 20:34
 17/21 A kérdező kommentje:
Lehet,ha valakinek a szerető családtagja kérdezi. A sarki Mari néni, a random anyuka a játszótéren,az átlag gyakoris válaszoló (a jelenlévők mindig kivételek),és úgy amblokk a többség nem törődő,csak egyszerűen kíváncsi.
márc. 11. 21:30
 18/21 anonim ***** válasza:
Attól még a fenti válasz náluk is működik. Ha akarod. Csak rajtad múlik, hogy hogyan viszonyulsz hozzá.
márc. 11. 21:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de az én tapasztalatom az,hogy az unatkozó kíváncsiak szomja csillapíthatatlan. Egy kitérő válasz csak egy újabb kérdést hoz. Volt egy jó videó,ebben volt a következő: meg kell ilyenkor kérdezni: miért kérdezed? Ha az a válasz,hogy hát,csak kíváncsi vagyok, arra ezt kell válaszolni: ne haragudj,de nem feladatom kielégíteni a kíváncsiságod. Aki ezért bunkonak néz,szíve joga. Bihari Viki az illető,az ő videojaban volt, biztos sokan ismeritek. Neki sincs gyereke,és sok mindenben nem is értek vele egyet,de ebben igen. Én már alkalmaztam párszor és tanusithatom,úgy letöri a beszélgetést,hogy abba is marad,az illető többet nem kérdez

Aki tényleg figyelni akar,és törődik,az valami olyat mond,hogy ne haragudj,nem akartalak megbántani. Nem bántott meg,de legalább így el tud indulni egy normál kommunikáció. A legtöbbert viszont nem kar. Itt gyakorin is A legtöbb kíváncsiskodó,beszologato mire megírja a kommentet és megnyomta az entert,el is felejtette,hogy egyáltalán mit meg hova írt,a legközelebbi ertesitesig. Minek etetni a kíváncsiskodókat?

A kérdésemre megkaptam a választ,amit ezúton is köszönök, részemről kikövetem a kérdést.

márc. 11. 22:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Azt azért hozzateszem,hogy ezt nyilván nem egy random idegennek mondom,akivel nincs kapcsolatom és soha nem is lesz,hanem azoknak,akiknek a szomja olthatatlan,és rendszeres kapcsolatban vagyunk. Akiknél fontos,hogy tudják,hol a határ
márc. 11. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!