Akinek szabálytalanul kúszott a gyereke, mennyi idő volt, a mászás megjelenésétől, mire szabályosan mászott?
Az én fiamnál a kúszás is fokozatosan szabályos lett (fóka után féllábas után szabályos), és teljesen szabályosan kezdett mászni, vagyis volt egy átmenet, a kúszása egyre inkább mászássá alakult. Sose vittem semmilyen tornára.
Nem tudom, segít-e a tapasztalatom, de hátha.
Hogy maszik ? Az sem mindegy.
Az enyem szabalytalun kuszott 2 honapot majd szabytalan maszas utan 2 het mulva mar szabalyosan ment neki a dolog. Mi voltunk konduktornál.
Ugy birom ahogy a dévényesek kínozzák a gyerekeket.
Mi ferde nyaktartás miatt jártunj volna de agyonkinozta a babát, és hivatalosan tilos fájdalmat okozni tricollis esetén
Jelentettem is a központban. De azóta is praktizál.
Mindkét gyerekem szabálytalanul kúszott. Hiába vittem Dévényre, Pfaffenrot-terápiára Őket; ott mindig mindent jól csináltak, amíg asszisztálták a mozgásukat. Ha hagytuk egyedül, akkor meg visszatértek ugyanúgy a megszokotthoz.
Mindenhol azt mondták, hogy majd a mászás felülírja, mert azt már nem lehet így csinálni.
Így is lett. Ahogy négykézlábra álltak, és megpróbáltak onnan haladni, egyből jól ment, és sokáig is másztak mindketten.
A nagyobbnak a mai napig vannak koordinációs problémái; a kicsinél semmi eltérést nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!