Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 32 éves nőként, házasságban...

Ha 32 éves nőként, házasságban egy kiskutya vállalása hoz lázba, és a baba gondolata kicsit sem, akkor baj van velem? Férjem kisbabát szeretne.

Figyelt kérdés
márc. 2. 23:40
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted kit érdekel?
márc. 3. 13:11
 22/40 anonim ***** válasza:
28%
16os! Fővàrosi fiatal nem szűk làtőkörű ember vagyok, de aki szerint a kutya gyerek az bolond, hiába próbáljátok elhitetni, hogy normálisak vagytok….
márc. 3. 13:29
 23/40 anonim ***** válasza:
78%
22es akkor lehet hogy bolondok vagyunk, de nekünk tökéletesen megfelel így :D
márc. 3. 13:32
 24/40 anonim ***** válasza:
71%
Még szerencse, hogy nem gyerek. Ha olyan lenne a kutya is, mint a gyerek, akkor az se kéne. :)
márc. 3. 13:44
 25/40 anonim ***** válasza:
19%
A világ megérett a pusztulásra!
márc. 3. 13:53
 26/40 anonim ***** válasza:
69%
Tényleg szörnyű dolog, hogy a mai világban már felismerik az emberek, hogyha nem ugyanarra vágyik mindenki és nem vállal be azért 2-3 gyereket, mert azt úgy kell. Rengeteg boldogtalan gyerekkel kevesebb lenne, ha mindenkinek lenne önkritikája és nem vállalna társadalmi nyomásra gyereket. Aki arra vágyik, az meg vállaljon és mindenki legyen boldog a saját életében, találja meg a párját hozzá, aki hasonló életre vágyik. Nem kell az okoskodás arról, hogy a másiknak hogy kellene élnie.
márc. 3. 14:18
 27/40 anonim ***** válasza:
35%
25ös igen, meg, de szerintem nem azok az emberek a legrosszabbak ezen a földön akik gyerekként tekintenek a kutyájukra vagy esetleg nem is akarnak saját gyereket. Akik szerint ez olyan hatalmas tragédia inkább nekik kellene saját magukba nézni miért is fáj nekik annyira ha valaki máshogy éli az életét
márc. 3. 14:21
 28/40 anonim ***** válasza:
15%
Baj van. Értelmes ember gyereket akar
márc. 3. 14:32
 29/40 anonim ***** válasza:
33%

Hát házasság előtt erről nem beszéltetek, hogy ki mit szeretne?

A kutyáknak meg nem egészséges, ha gyerekpótlékok - persze nem tudom, te annak tekinted-e, de ha egy kérdésben említed... Ahogy a gyereknek se, ha oda születik, ahol nem várják.

Hogy baj-e? Hát a házasságotoknak biztos "nem tesz jót", hiszen félig vállalni egyiket sem lehet. Társadalmilag már nem elvárás, hogy szülj, így nekünk biztos nem baj. Hogy van-e olyan pszichológiai oka (pl. tipikusan, hogy félsz, hogy olyan leszel, mint anyád vagy majd elhagynak gyerekestül... stb.), amit érdemes feltárni, azt meg neked kell tudni.

márc. 3. 14:41
 30/40 anonim ***** válasza:
42%
Én csak azt sajnálom hogy nem a 70es években születtem. Ami manapság megy…. Az egész párkereséstől rosszul vagyok. Olyan bunko a többség.
márc. 3. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!