Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a férjemnek...

Mit tegyek, hogy a férjemnek is, nekem is jó legyen? Szexről van szó. Szülés után jóval.

Figyelt kérdés
Tudom, volt már több ilyen kérdés. A problémám a következő: 9 hónapja szültem, de a szex számomra kínszenvedés. Nem fáj, hanem nem kívánom, sőt, tiltakozik ellene mindenem, mindvégig. Ez akkor nincs, ha alkoholt iszom, az ellazít, na de ez nem megoldás. A férjem megértő, de látom Rajta, hogy szomorú, úgy érzi, már nem vonzó számomra. Pedig most is gyönyörűnek látom, de este, amikor letesszük a kétévest meg a 9 hóst, már csak egy zacskó chipsre, egy jó könyvre vagy fürdőre és az alvásra tudok gondolni. Nem az a típus, aki máshol keresne vigaszt, viszont tényleg boldogtalanabb, és ez fáj...Ha ugyanebben a cipőben jártatok, hogyan múlt el? Kérem, olyanok ne írjanak, akik a 6 hetet sem bírták kivárni, mert az csak mélyíti bennem a kétségbeesést.
2010. okt. 25. 14:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi az a fogyipor?????????????nekem is kell:-)
2010. okt. 27. 14:40
 12/17 anonim ***** válasza:

fogyipor? ide vele!!! ha csak fél órával később ájulok el, már jöhet a menet :)

amúgy is van pár fölös kilóm...

a 9 hónapos és 2 éves lurkók hullája

2010. okt. 27. 14:47
 13/17 anonim ***** válasza:

Nagyon durván fogyaszt is, tehát nem hosszú távú megoldás. Semmi éhség érzeted nem lesz, viszont napi 4 liter folyadékot meg kell inni mellé, hogy ne fájjon a fejed. Szoptatás mellett NEM AJÁNLOM!!!! Pai You go a neve. Ha érdekel nézd meg itt bővebben:

[link]

vehető pl itt:

[link]

2010. okt. 27. 14:53
 14/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi! Nosza, legalább lefogyunk :-))
2010. okt. 28. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Amig nem mész oda a férjedhez, nem kezdeményezel az utolsó energiafoszlányodat összeszedve, nem fogtok ebből a spirálból kikerülni, ami egyre csak tágul és mélyül. A saját érdeketekben szedd össze magad és próbálkozz! Nincs mitől félned! Szerintem a gondod egyik alapja nemcsak a fáradtság, hanem a félelem is. Küzd le és rajta! Ne legyetek lányok ilyen savanyúak! Ne növeljük a vàlási statisztikát!
2010. okt. 28. 23:43
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát, igen, de megérzi ám, hogyha csak az ő kedvéért akarod, és az nagyon rosszul tud esni.
2010. okt. 29. 13:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Figyelj, a pasik nem kombinálnak ennyit, sokkal egyszerübben müködnek, mint ahogy gondoljuk! A párommal a szülès után 5 hónappal szexeltünk először, én egyáltalán nem kivántam, de erőt vettem magamon és kezdeményeztem. Nem fog visszautasitani a párod, mert nem vagy túl őszinte, ez tuti! Minél később szánod rá magad, annál sz@rabb lesz az ujrakezdès és annál elkeseritőbb,eröltetettebb. Küzd le,amitől félsz, mert sok értelme nincs! Tessék cselekedni, hogy átlendüljetek ezena gondon, ami most még elsumákolható, de egy év mulva szex nélkül mit fog mondani a férjed? És te? Ha szereted, ne húzd az időt feleslegesen.
2010. okt. 29. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!