Mit tegyek, hogy a férjemnek is, nekem is jó legyen? Szexről van szó. Szülés után jóval.
Szoptatsz még? Én 10 hósan hagytam abba a szoptatást, utána minden sokkal jobb lett.
Legyetek egy kicsit kettesben, küldjétek el sétálni egy órára a nagyival a gyerekeket. Vagy kiránduljatok, stb.
szia! a helyzet szintén ugyanez...
9 hónapos és 2 éves mellett :)
ráadásul nekem estére már könyv, vagy chips se kell, csak aludhassak végre. egyetlen porcikám se kívánja a szexet, a férjem türelmes, de nem hiszem, hogy a végtelenségig.
megoldást nem tudok sajnos.
nincs valami természetes női vágykeltő (mint alvásra a sedativ pc) ???
más napszak, több pihenés nálunk is kilőve...
Szia.
A lányom 17 hónapos,és születése óta kb 3x szexeltünk,akkor is mindig úgy,hogy előtte egy pohár bort megittunk kettesben a teraszon ücsörögve.
Nekem csak egy aprócska dologgal könnyebbb a dolgom,mégpedig hogy a férjem is éppen így van ezzel mint én.
Mi nem egymást nem kívánjuk,hanem magát a szexet.
Elég elkeserítő a helyzet,írtam is ki már kérdést ezzel kapcsolatban,de ezt egész egyszerűen csak olyan ember érti meg aki ugyanebben a cipőben jár.
Nekem is és neked is hiába ad valaki tanácsot,hogy hogyan kell és hogyan lehet feldobni az ember párkapcsolatát,és szexuális életét,mert azzal semmire nem megyek. Én is tudom,hogy miket lehetne tenni azért hogy jobb legyen,de hiába ha nincs hozzá energiám.
Pedig nekünk még csak egy gyerekünk van. Ha így folytatjuk nem is lesz több pedig már nagyon szeretnénk.
Szóval,segíteni nem tudok neked,egyszerűen csak azt mondani,hogy megértelek,és tökéletesen átérzem a helyzetet.
Én már 100x elhatároztam,hogy kitalálok valamit,és elcsábítom a férjemet,az utolsó utáni kis erőfoszlányaimat összeszedve elmentem fürdeni miután letettem a gyereket,felkészültem,de aztán mire befeküdtem az ágyba és megéreztem hogy milyen jó feküdni már nem kezdeményeztem...és a párom sem,mert ő is fáradt volt.
Így megy ez másfél éve,és nem tudom,hová fog ez vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!