Babanapló, de melyik?
Szeretnék babanaplót venni, de elég sokféle lehetőség van és interneten kevés amibe bele lehet nézni milyen is pontosan.
Olyat szeretnék ami nem túl terjedelmes, csak alap dolgokat tartalmaz, első fotók, mérföldkövek, családi adatok stb. De nincs tele sallanggal pl fogantatás meg kórházi napok stb..
Aki vezetett ilyen naplót tudna ajánlani? 😊
3 szuper csak nem tudsz belelapozni.
Most én elmondom hogy a tescoban vettem, szerintem épp az van benne ami fontos, de honnan tudjam neked mi fontos meg mi a túl sok.
Pl múltkor a mullerben néztem 4 féle volt, és vagy nem tetszett belülről, mert túl volt spilázva vagy annyiba került, amiért már nem venném meg.
Most én is vadászatban vagyok, 22 hetesen, meg ráérek de biztos olyat veszel majd amit meg tudtam nézni.
Nem csak könyvesboltban lehet ilyet venni.
Én ezt kaptam, nem szeretem. Én nem ilyet vettem volna, ha én választom. Persze belenézni ebbe se lehet, mert az ajándék miatt le van fóliázva.
Egy csomó felesleges dolog van benne, ami helyett sokkal értelmesebb dolgot is el tudnék képzelni.
Nekunk ez van:
Megmondom oszinten, hogy a boritoja nem annyira tetszik, viszont a tartalma igen.
Egyszeru, de mindent bele lehet irni, ami erdekes lehet, 6 eves korig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!