Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen plusz dolgokat ragaszto...

Milyen plusz dolgokat ragasztottatok a babanaplóba?

Figyelt kérdés
Pl terhességi teszt, kórházi karszalag, hajtincs, stb.
2022. márc. 17. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:
10%
3 is van, tök üres mindegyik. Annyit mérik, vizsgálják szerencsétlent, a rokonok a fotókért, videókért zaklatnak, és szegény még alig van a világon, de már mindent dokumentálni kell róla... bevallom nekem ehhez nem volt szívem. A háborítatlan csecsemőkort már így is buktuk, én nem akartam még otthon is kartont vezetni róla.
2022. márc. 17. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:
65%

Az elso kommentre reflektalva: Szerintem ezt nem azert csinaljak az emberek, hogy szapuljak a gyereket, hanem az emlekek miatt. Hogy el tudd neki meselni, hogy az első lepesedet ekkor tetted meg stb. Mert elkepzelheto, hogy elfelejted, de ha le van irva, akkor meg mindjárt ott van a valasz is.

Nekem mindenki azt mondta, hogy első gyerekkel meg lehet vegigvezetek egy ilyen babanaplot,de higyjem el, hogy a tobbi gyereknél mar nem lesz ilyen.

Nekem is van es ocsemnek is babanaploja, rendesne kitoltve, szóval itt az ellenpelda.

Ugyhogy en megfogdadtam, hogy mindegyik gyerekemnek lesz.

Olyan babanaplonk van ami ovodaskor vegeig van, az első év tartalmasabb, utana mar csak gyerekszaj, ilyesmiknek van hely hagyva vagy peldaul első nap az oviban.

A kerdesre valaszolva:

Terhessegi tesztet nem raktam bele, csak lefotozva fenykepkent került belekarszalag benne van, meg az elso hajtincs is. Ezen kivul en nem raktam bele csak kepeket, meg irtam melle. Nem tudok, mire gondolsz, mit lehetne belerakni.

Van kulon kis emlekdobozunk, ebbe el van rakva az első ruha, amiven hazahoztuk a babainkat, az első kiscipo, cumi, néhány fénykép ebben is van, meg most mar a legnagyobb gyerekemnek a foga is elkezdett mozogni, szoval lassan az első kiesett fog is belekerul.

2022. márc. 17. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Tesóm fiai már felnőttek, de mai napig szeretik néha fellapozni a sajátjukat, így én is írom mind a két gyerekemnek!

Vannak olyan dolgok, amire az ember az idő elteltével nem emlékszik, de ha le van írva valahova, jó érzés néha vissza olvasni.

Egyformát vettem a gyerekeknek, csak az egyik lányos, a másik fiús.

Nekem van benne hely pl a terhesség alatti leleteknek, uh fotónak, kórházi karszalagnak, a kis táblának, ami a kórházban a kiskocsijukra volt ragasztva. Van külön oldal az üdvözlőlapoknak, amiket kaptunk, azokat is bele raktam. Ragasztottam bele hajtincset.

Azt hiszem ennyi.

2022. márc. 17. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Én olyat vettem, aminek a végén van egy borítékszerűség. Abba beletettem a karszalagot, a köldökcsipeszt, a műanyag kopakos terhességi tesztet, amit el is mostam. A kis táblája van még benne, ami a kórházi kocsin volt.
2022. márc. 18. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!