Ha megváltoztathatnál valamit abban, hogy hogyan neveltek fel, mit változtatnál meg?
Figyelt kérdés
febr. 28. 12:39
11/14 anonim válasza:
Az evés. Túl sok édességet kaptam és nem volt rendszer. Gyerekként meg nyilván tömi az ember magába, ha kap. Sajnos mindog is gondjaim voltal az étellel felnőtt koromban. Igyekszem a fiamnál ezt másképp csinálni
13/14 anonim válasza:
Nyomorba nem vállaltam volna gyereket a helyükben, mert azóta is szívom a levét. Persze nagyon szeretem a szüleimet, de felelőtlen volt egyáltalán gyereket vállalniuk, mikor saját magukat alig tudták ellátni, se fix munkahely, se jó szakma...
14/14 anonim válasza:
De jó ez a kérdés :) elgondolkodtato valaszokkal ! :) koszi kerdezo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!