Császár után véres viz folyt valakinek a varratnál? Antibiotikumot szedek,nem tudom,hogy attól van e
1x csaszaroztak
Semmi sem folyt a varratbol nekem.
Ketlem hogy normalis lenne,igy ha valaki azt irja " persze,ez normalis" ne hidd el.
En megmutatnam egy orvosnak de gyorsan
Gyonyoruen elindult a gyogyulas utjan ahogy annak kell
Immar 2,5eve. Minden rendben a hegemmel es velem is
Igen, nekem is " levedzett" mindkét alkalommal, az elsőnél meg is nyílt picit a széle, arra kaptam antibiotikumot. Nálam az volt a baj, hogy az úszógumim takarta a heget, így nem tudott szellőzni, gyógyulni.
Kezelnem kellett hirdogén-perixiddal és Betadinnal felváltva, illetve gézt is kellett tennem rá. Hetekig bajlódtam ezzel szülések után.
Mindenképpen mutasd meg orvosnak, hogy elmondja, mi a teendőd!
Húgomnak levedzett. Neki cső is volt benne császár után.
Nekem nem volt cső. Nem is levedzett egyáltalán.
Nem tudom, hogy van-e összefüggés. De tudom, hogy a húgom sokat szenvedett a sebekkel ( 3 császárja volt, nekem 1).
4-es vagyok.6 os szerintem nincs összefüggés, hogy ha van drén akkor levedzik a heg ha nincs akkor nem. Nekem 4 napig volt benn a drén és a hegem sehol nem levedzett. Amint a csőt kiszedték utána sem. Néztük párszor, mert hiába voltam óvatos volt hogy zuhanyzáskor átázott az elméletben vízlepergetős kötés és cserélni kellett.
De az osztályon volt egy anyuka neki nem volt drén levedzett másiknak volt drén ő is. Ilyenkor szerintem valami más törtenhet. Gyulladás, fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!