Milyen nevek tetszenek? Szépek ezek a nevek?
Mit gondoltok ezekről a nevekről:Johanna, Anasztázia, Kinga, Arlena, Kitti, Imodzsen, Panna, Kiara/Kira
Az is kérdés , hogy milyen nevek tetszenek, és mi jut eszetekbe róla

Johanna-műhahotázós,idős grófnéni, akinek be van göndörítve az ősz haja. De Jona becenévvel lehet jó fiatalabb csajnak is.
, Anasztázia-előkelő; fiatal, uralkodócsaládból származó 17-23 éves kishölgyre asszociálok róla, ragyog,tündököl ez a név
, Kinga-barátkozós,aranyos,jólnevelt, kicsit bulizós kicsit vagány csaj, de közben "jókislány", tehát nem a legnagyobb partiarc, de ha pl batátai elhívják házibuliba,akkor megy
, Arlena, - ő egy olyasmi, akinek a személyiségébe képzelek némi oroszlánosságot (mindkét értelemben jó, amit írok) , ha kitűz egy célt,sokat képes dolgozni érte,sok lelkiereje van tüze hozzá,tehát erős lelkileg,kitartó, meg egy ilyen nemesség is van ebben a névben
Kitti, -kislányos hangzású név, de rendben van. Inkább Kitta-t adnék helyette, az komolyabb pl egy hivatalban,és azt becézném Kittinek. Mert becenévnek egyébként jól hangzik. Fiatalos, kedves,bájos,barátságosságot sugalló név.
Imodzsen, - Egy harcos nindzsaférfi.
Panna, -ez túl kislányos,de amúgy rendben van. Paulinát, Annamáriát ismerek hasonló becenévvel; inkább ilyesmi nevek becézéseként adnám csak, szóval más lenne a hivatalos neve.
Kiara-cool, bennevan ugyanaz a fiatalos,nőies előkelő ragyogás,mint pl az Anasztáziában is van, nagyon szép név, bár kicsit külföldies, de jó. Bájos,kecses,kedves,aranyos. Jara-nak becézném.
Kira-túl kemény hangzású,nekem nem elég nőies,nem tetszik annyira.Úgy,hogy Kirus,jól hangzik,de nem becézheted örökké, a Kirus megszólítás az nekem max. általános iskola 5. osztály végéig állja meg a helyét,onnantól már túl gyerekes,idősebbekhez már nem illik. Ja és a Kira az is egy kicsit külföldies,de Kiara még szívesen lennék,Kira már nem. Nekem abból hiányzik az a kecsesség, az a bájosság, az a dallam, ami a lánynevekbe kell, az a lágyság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!