Ha nagyon tetszene egy név, választanátok csak azért másikat, mert az utóbbi időben nagyon felkapott lett, illetve több ilyen nevű babát is ismertek? (Nem közeli rokonok)
Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 13:09
1/23 anonim válasza:
Nem, de engem nem erdekel, hogy mennyire gyakori egy nev, mindket gyerekeme ott van az elso 10 leggyakrabban adott nev kozott.
2/23 anonim válasza:
Ha annyira tetszik a név, nem érdekelne.
4/23 anonim válasza:
Nem választanék csak emiatt más nevet.
6/23 anonim válasza:
Engem is zavarna hogy tucatnév. Van ott még elég név, amiből lehet választani.
7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem is annyira a különcködés miatt kérdezem, hanem mert az én nevem is nagyon népszerű volt anno, oviban, általánosban, és gimiben is több volt az osztályban, és nagyon zavaró volt, a becenév variálásával különböztettek meg, nem szerettem.
2023. máj. 14. 13:59
10/23 anonim válasza:
En màr szules elott változtattam ez miatt.
Bementem szülni hogy x lesz a gyerekem neve, erre a korház előtti parkolóban meghallottam megláttam, hogy vki pont az x nevű gyerekének kiabál.
Egyből dobtam az x nevet es bementem szülni ugy hogy nem tudom mi lesz a neve:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!