Van egy majdnem 3 éves lányom (április végén lesz 3 éves)
Egy majdnem 2 éves fiam (júliusban lesz 2) és 25 hetes terhes vagyok. Eddig jó ötletnek tűnt, de kezdek pánikolni hogy mi lesz itt velünk. Van akinek kicsi különbséggel vannak a gyerekek?
febr. 26. 17:51
1/10 anonim válasza:
Jelentem túléltem, bár a középső és a kicsi közt négy év volt.
Mondjuk a kicsi négy éves koráig nonstop rohanás volt. Onnantól kezdett a dolog igazán könnyebbedni.
febr. 26. 17:55
2/10 anonim válasza:
Te ismered a korlátaid.
Én csak belegondoltam, és rosszul vagyok. 😃 De én két kicsivel sem bírnék, nemhogy hárommal.
Neked már van rutinod kettővel, így biztos meg fogod oldani +1 gyerkőccel. 🙂
febr. 26. 18:14
3/10 anonim válasza:
Kénytelen leszel :D
febr. 26. 18:53
4/10 babyboom567 válasza:
Mondjuk a te helyzeted számomra egy rémálom.Valószínűleg egy zombiapokalipszist is inkább túlélnék, mint egyszerre egy 3 évest egy 2 évest és egy újszülöttet.
Hát bármi lesz, már nem lehet visszacsinálni.
febr. 26. 19:06
5/10 anonim válasza:
Nekem az első és a második között van 2 év, és ez is elég bátor vállalásnak tűnik így utólag, de hárommal már nem tudom mi az istent kezdenék, így se nagyon tudok kettészakadni egyfolytában. És nekem elég sokat tudnak segíteni.
Bár gondolom ha muszáj, megoldom, de nem jó szájízzel és valaki garantáltan mindig háttérbe lesz szorítva. Nem azért, mert nem akarok foglalkozni velük, csak 3 pici gyerek igényeit nem lehet maradéktalanul ellátni.
febr. 26. 19:27
6/10 anonim válasza:
Nekem 9-6-3 évesek. Ez a 3-3-3 év sem volt piskóta, de ennél is kisebb korkülönbséggel... 😂💀😳
febr. 26. 19:28
7/10 anonim válasza:
Nekem 2 év 3 hónap van a legkisebb és a legnagyobb között (3 gyerek). Nézd meg a Tucatjával olcsóbb című filmet. Minden napunk olyan. 😅 Fárasztó, néha sírós, de egy percig befogják a szájukat, és nem tudom leírni, hogy mennyire imádom őket. Tökéletesek és gyönyörűek, és abszolút nem bántam meg, hogy így alakult. Az éjszakák a legnehezebbek és a kinti séta. De minden hónappal egyre könnyebb. Most 5 hónapos a kicsi, mostmár többször kifejezetten élvezem. Ahogy olvastam a minap: a kis korkülönbség nem a szülőkről szól, hanem a gyerekekről. Neked sokszor szívás lesz, de nekik nagyon jó lesz ilyen testvérekkel. Látnod kéne a kádunkat este, ahogy tele van vigyorgó, csapkodó gyerekekkel. Imádnak együtt lenni.
febr. 26. 20:36
8/10 anonim válasza:
Kénytelen leszel. Sok szempontból ez baromi rossz ötlet, de őszintén, már nem mindegy?
febr. 26. 20:56
9/10 A kérdező kommentje:
De,már az..
febr. 27. 00:24
10/10 anonim válasza:
jelen 3 gyerek 20,,21,13 évesek de a nehėz inkåbb 2 gyereknél volt mert csak 16 hónap van 2 fiam közt lányomat jó pår ėvel kėsőbb vålaltuk csak igy könyebb volt fiaim oviba lányomal meg elbirtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!