Van, aki azért nem vállal második gyereket, mert nem akarja, hogy bizonyos nemű legyen?
Nem szeretnék vitát abból, melyik nem a jobb, nem ez a lényege a kérdésemnek, szóval legyen a két nem A és B.
Mindigis A gyerekre vágytam, és az is született elsőre. Sokat gondolkoztam, hogy legyen-e tesó, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy B gyerekem legyen. Az eddigi tapasztalataim, közrenyetünkben lévő gyerekek, stb se tud meggyőzni, cukik, cukik, de nem... Attól félek, nem tudnám úgy szeretni, mint a meglévő, A gyerekem. Így valószínűleg nem lesz második gyerek.
Érez még valaki hasonlóan?
Nekem pl két fiam van, egy harmadik fiúnak is örülnék, de én nem a nemétől félek, hanem attól, hogy a harmadik is hasfájós lenne, mint az első. A második fiam egy álomgyerek, eszik alszik baba volt, bújós, mosolygós, mindig könnyű volt vele, és ezek után nem kezdenék elölről egy nem alvós, szenvedős újszülött kort.
De szerintem aki komolyan nem lenne képes szeretni egy gyereket mert fiú vagy lány, az ne vállaljon egy gyereket se. Hiába kapja meg a kívánt nemű gyereket, azt se fogja őszintén szeretni, csak ha a gyerek teljesíti a nemhez tartozó elvárások listáját is. Ez meg nem szeretet. Lehet lepontozni, akkor is ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!