Anyukák, mi a keresztnevetek és csúfoltak-e miatta gyerekkorotokban?
Figyelt kérdés
febr. 24. 16:13
1/19 anonim válasza:
Nikolett. Nem, azzal nem. A hajam színe, a fülem és a szemüvegem miatt igen. Nem volt olyan ismerősöm gyermekkoromban, akit a neve miatt csúfoltak volna.
3/19 anonim válasza:
Tímea, és nem, sosem csúfoltak a nevem miatt
4/19 anonim válasza:
Tünde, és nem csúfoltak ez miatt, de más miatt igen
5/19 anonim válasza:
Kata. Nem Katalin, Kata. Egyszer rosszul gépelték egy lapra, onnantól egy ideig Atka volt a gúnynevem.
6/19 anonim válasza:
Zsuzsi. S csúfoltqk. "Zsuzsika, puzsika, lábad közt a muzsika."
7/19 anonim válasza:
Nem írnám le a keresztnevem (legfeljebb priviben), mert van kb 10 belőle az országban, de nem vállalhatatlan, csak ritka. Nem csúfoltak miatta sosem.
9/19 anonim válasza:
Erzsébet, nem csúfoltak miatta. Csodálkozva szoktam olvasni, hogy valaki csúnya névnek tartja, nekem sosem volt problémám vele.
10/19 anonim válasza:
Anett. Igen, csúfoltak vele oviban, de felnőttként ez nem bánt már. Szeretem a nevem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!