Hintalovat 14 hónaposnak?
Figyelt kérdés
Ha igen,milyet? Nem feltétlenül lovat,lehet más forma állat is. Nézegettem meg az ugráló állatokat is,de az kinti játék,a hintaló meg benti.
Olyan kellene amit viszonylag sokáig tud használni.
febr. 23. 10:33
1/13 anonim válasza:
Nekünk egy hintakukac/hernyó van, 10 hónapos korától használja a kisfiam, most még csak 1 éves. De napi szinten ráül, ráfekszik. S nagyon szeret átmászni rajta oda vissza, mert viszonylag puha és alacsonyan van.
2/13 anonim válasza:
Szia
A kislányom 1 szülinapjára hinta cicát kap ami beülös.remélem szeretni fogja.
3/13 anonim válasza:
Az ugráló állat mitől lenne "kinti"?:D
4/13 A kérdező kommentje:
Hát mert kicsi a hely és nincs hol ugrálni.
febr. 23. 11:28
5/13 A kérdező kommentje:
#1 es#2 tudnátok linket küldeni?:)
febr. 23. 11:29
6/13 anonim válasza:
Nálunk is kicsia hely, mégis tudja benn használni.
7/13 A kérdező kommentje:
Nyilván azonos minden mas korulneny is,nemcsak a hely.. Okos hozzászólás,de ebből nem nyitok vitát.
febr. 23. 11:36
8/13 anonim válasza:
Mi ezt választottuk mert a brendonban a legolcsobb volt és ha nem kell nem bukunk akkorát🤣
Nattau hintaállatok iszonyú cukik és szépek,de annyit szerintem nem érnek. Használtan is néztem csak sajnos nem moshatóak így azt az opciót én elvetettem.
9/13 anonim válasza:
A hintalo jó szerintem. Az ugráló állat meg kintre se jó. Gyerekem azt se tudta mire kell használni, én se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!